41 123
發新話題

點解鐵店個職員成日死老豆咁嘅樣

點解鐵店個職員成日死老豆咁嘅樣

好似叫alan
早幾年都無乜野
近幾個月上去都西口西面
其實槍街有賣真品gear唔係好多間
鐵店都算最多真品gear賣
個人又幾like hsgi啲野
但近來見佢咁都真係唔係幾想上去

定係我有野得罪
佢有無師兄有同感

即係邊間?

塊面西唔西
好醜命生成
唔想比人西面
可以上網買
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 Gary0307 於 2019/7/10 05:15 PM 發表
即係邊間?
P X S  鐵英文 stxxl 我反而想知道點解成條槍街得E間鋪係要撳鐘掣先可以入 講到死老豆一定係軍軍軍長頭髮

果位店員外表係比較冷漠, 但尚算有禮

引用:
原帖由 jacobchan3 於 10-7-2019 17:46 發表

P X S  鐵英文 stxxl 我反而想知道點解成條槍街得E間鋪係要撳鐘掣先可以入 講到死老豆一定係軍軍軍長頭髮
軍軍軍唔係個個都死老豆既咩

引用:
原帖由 jacobchan3 於 10-7-2019 17:46 發表

Steel應該係鋼
我又唔覺軍軍軍啲店員死老豆喎
我間中去買零件都有一兩句水吹下

回覆 7# 的帖子

係喎
我搞錯左real steel = 真鐵

我有同感
近排只去過兩次,第一次態度極差,第二次態度還好
唔知原因係咩,但係第一次只幫襯咗幾百蚊,第二次幫襯咗幾千蚊,唔知關唔關事

引用:
原帖由 caerus017 於 10-7-2019 20:40 發表
係喎
我搞錯左real steel = 真鐵
鐵係Iron😂
Real steel 既意思係打唔低,永不放棄之類

引用:
原帖由 geoprotex 於 10-7-2019 18:18 發表
果位店員外表係比較冷漠, 但尚算有禮
X2。如果有裝備嘅野問佢,對方都尚算OK。

回覆 9# 的帖子

終於有同路人
小弟有無幫襯都係一樣
呢2年加埋係佢度都有差不多5位數消費
佢一開始正正常常 後尾越來越衰
間中上去有見到另外啲staff都好nice

回覆 10# 的帖子

多謝師兄賜教

在下呢幾次上去都係冇野啱, 但店員表現都冇乜野
(利申: 我比較鍾意啲店員有得我自己睇野)
click>

引用:
原帖由 tf141 於 10-7-2019 21:08 發表
我有同感
近排只去過兩次,第一次態度極差,第二次態度還好
唔知原因係咩,但係第一次只幫襯咗幾百蚊,第二次幫襯咗幾千蚊,唔知關唔關事
等多三、四年.
機械人冇情緒冇怨氣唔計佣.

响好多零售領域,真人成本太高,質素太參差,太多心計.
再過多一、兩個十年代, 真人只會出現在奢侈品世界.

41 123
發新話題