41 123
發新話題

點解鐵店個職員成日死老豆咁嘅樣

去咗個幾兩個月喇!
引用:
原帖由 jacko 於 11-7-2019 19:50 發表
唔知新聞定舊聞,”名槍”肥肥地好nice嗰位店員,去左”童工”做!?!?
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 11-7-2019 20:30 發表
去咗個幾兩個月喇!
我真係太耐無落槍街
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

「軍軍軍」果位四眼叔叔可能比較夜至出舖面,我好多時夜晚八九點至去「軍軍軍」,多數都見到佢。
引用:
原帖由 kornhill401 於 11-7-2019 11:47 發表

呢位阿叔,現在都好少露面了.

我發覺佢對Springfield 1911系列非常熟悉!佢連我TRP個Magwell Spring Housing個式樣啱唔啱佢都講到重點!
引用:
原帖由 jacko 於 11-7-2019 20:34 發表

我真係太耐無落槍街
究竟世界上還有神嗎?

三軍「大隻長髮」(其實佢唔算高)其實只係冇表情。
有一次佢衝上Q記同陳黑玩,我先知佢有另一面。
都幾好傾㗎!
引用:
原帖由 bennytsang16 於 11-7-2019 10:50 發表
講到槍店西口西面店員,No.1︰「英雌」的靚姐;No.2︰「軍軍軍」個高大長髮;No.3︰WGC 的大隻仔(唔知仲係咪度,定係已經執左?);No.4︰「明窗」最後生果個長髮四眼仔;No.5︰巷仔 PX 一人店。
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 bennytsang16 於 11-7-2019 10:50 AM 發表
講到槍店西口西面店員,No.1︰「英雌」的靚姐;No.2︰「軍軍軍」個高大長髮;No.3︰WGC 的大隻仔(唔知仲係咪度,定係已經執左?);No.4︰「明窗」最後生果個長髮四眼仔;No.5︰巷仔 PX 一人店。
英雌唔只西面,夠鐘收工仲會趕X你走
「軍軍軍」個高大長髮~依個幾好人既喎
WGC 的大隻仔,就係好似佢岩岩做我就唔再上去

引用:
原帖由 rYaN 於 12-7-2019 09:51 發表

其實打工又有邊個會好快樂咁吖,上面提過的幾位我全部都係見多咗買多咗就大家交流得好D,但依D係私人感情,可以有人比有人唔比。唯獨靚靚姐明顯唔係打工,但都唔太快樂對客,可能係女性週期吧

引用:
原帖由 bennytsang16 於 11-7-2019 23:06 發表
「軍軍軍」果位畏眼叔叔可能比較夜至出舖面,我好多時夜晚八九點至去「軍軍軍」,多數都可以見到佢。
唔怪之得,原來如此. 可能佢現在負責倉務工作卦.

引用:
原帖由 rYaN 於 12-7-2019 09:51 發表

收工趕人走呢兩睇啦
收工就個個都想既 夠鐘收工仲有客走入黎慢慢望 唔高興一定有

西面一定係出名槍店四眼佬,個樣好似警訊堅哥
佢地係明明自己吹水好開心笑哂咁,一有客問野,p佢個k可以立即西面,好有格
仲有轟轟轟,全部都係西面怪除左個呀伯,不過呀伯都半西,不如改名做三西

引用:
原帖由 alvin155 於 12-7-2019 11:25 發表
其實打工又有邊個會好快樂咁吖,上面提過的幾位我全部都係見多咗買多咗就大家交流得好D,但依D係私人感情,可以有人比有人唔比。唯獨靚靚姐明顯唔係打工,但都唔太快樂對客,可能係女性週期吧
靚姐都ok啦,仲有個靚女店員,態度都ok架啦

41 123
發新話題