發新話題

老虎三一買野一問

老虎三一買野一問

係唔係訂貨之前最好打電話問一問?
whatsapp telegram 得唔得架 我見又好似無得facebook message

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 2019/8/2 07:29 PM 發表
係唔係訂貨之前最好打電話問一問?
whatsapp telegram 得唔得架 我見又好似無得facebook message
個人經驗最好直接call佢啦

引用:
原帖由 jacobchan3 於 2-8-2019 19:52 發表

個人經驗最好直接call佢啦
好 thanks ching

另外ptw barrel nut係唔係同GHK一樣? 想買zparts mk12 kit

網上先訂,再跟據order no.打比佢地確認有冇貨,再到門市比錢取貨。
一個什麼也不懂的老兵!!

老虎111 有改進過

之前真係要每次打電話確定有冇貨...非常麻煩

而家改左...你落完單後...佢地自己CHECK完貨會1-2日內SEND EMAIL比你...話比你聽有冇貨

回覆 5# 的帖子

係呀,早兩個月係老虎網落訂後打電話問有冇貨,佢地話以後唔使(唔好?)打電話黎,留意注冊電郵或到網頁更新訂購狀況就可以

引用:
原帖由 莫財 於 3-8-2019 03:04 發表
係呀,早兩個月係老虎網落訂後打電話問有冇貨,佢地話以後唔使(唔好?)打電話黎,留意注冊電郵或到網頁更新訂購狀況就可以
'老虎'有無攪錯,E加連check是否有存貨,都放在個客身上.

引用:
原帖由 莫財 於 3-8-2019 03:04 發表
多謝ching

引用:
原帖由 kornhill401 於 3-8-2019 10:22 發表

'老虎'有無攪錯,E加連check是否有存貨,都放在個客身上.

發新話題