發新話題

[VFC] Umarex Glock 19X 改色

Umarex Glock 19X 改色

希望唔好Post錯區啦....

小弟有支Umarex Glock 19X,但喜歡黑色多啲,想請教一下大大們,有無方法可以改色呢?

謝謝大家

引用:
原帖由 慕清流 於 20-8-2019 18:39 發表

https://www.facebook.com/fightcl ... ef=ts&ref=br_tf
謝謝啊,不過原來好溶

買枝g17 gen5當係

引用:
原帖由 jn_jona 於 21-8-2019 15:50 發表
買枝g17 gen5當係
都有諗過,但係始終鍾意19X短少少既Barrel Length....其實我有支17 Gen 3,但係唔鍾意佢既Mag Release太難用啦....

其實我仲想縮短支19X既扣雞行程,但望落去大部分Adjustable Trigger都係比Marui,有無師兄可以教下路?

引用:
原帖由 cooper_s_1275 於 21-8-2019 16:20 發表
其實我仲想縮短支19X既扣雞行程,但望落去大部分Adjustable Trigger都係比Marui,有無師兄可以教下路?
玩v記就是中意trigger像真 你要改就玩番馬記 比較易改

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 22-8-2019 03:31 發表

玩v記就是中意trigger像真 你要改就玩番馬記 比較易改
哦,眀明白,謝謝師兄

但現實中的 Glock 19X,好似無黑色,等

真鐵G19為Compact G19的槍管長度,混合Full Size G17的握把長度而成。

現時其他大槍廠的產品序列中都有這種Full Size與Compact混合的型號,稱為Carry。

G19X通通都是FDE色,但其實有黑色版本,名為Glock 45,只是滑架上的紋路及匣井的凹位不同。

但可惜Umarex未有Glock 45....同埋,我麻麻哋喜歡前面嗰啲直紋

發新話題