發新話題

[VFC] U記Glock 17 Gen5疑問

佢話朗哥話第二水會fix 個frame個cut位問題

其實睇返 http://gen5.glock.us/ 果個係glock當時最初launch gen 5 feature site,個frame cut位反倒同今次umarex亞洲版相同(rw香港代理呢隻)
當然同宜家us, eu官網上面果d真鐵已經唔同左,應該係亞洲版模具用左早期frame
但umarex今次歐洲版又做左新版frame,bb2k, airsoft mike有開箱片

總結就係,u記17 gen5第一水浸左第一代小白鼠,咁亞洲版第二水v記又可以賺多一筆

正!
到時初期Frame反而係小數,值得投資。
引用:
原帖由 ranger101 於 12-9-2019 20:45 發表
其實睇返 http://gen5.glock.us/ 果個係glock當時最初推出 gen 5 feature site,個frame cut位反倒同今次umarex亞洲版相同(rw香港代理呢隻)
當然同宜家us, eu官網上面果d真鐵已經唔同左,應該係亞洲版模具用左早期 ...
究竟世界上還有神嗎?

幾時出第二水?呢批錯版接受唔到

出完17 GEN5...幾時到19 GEN5

第二水下身有 cut 位? 都係果句,希望有廠商出 full marking 正確刻字下身啦。
引用:
原帖由 svsv 於 12-9-2019 23:54 發表
幾時出第二水?呢批錯版接受唔到

Umarex 做Glock 咩應該搵WE 代工

引用:
原帖由 svsv 於 13-9-2019 11:44 發表
we既19 gen 4

引用:
原帖由 Opica 於 13-9-2019 13:23 發表
we既19 gen 4
we 笑左
無限複活流

引用:
原帖由 svsv 於 13-9-2019 11:44 發表
孖裝18C
BTW我期代V記出番支有拉臣既18C

引用:
原帖由 IsaraTheAngel 於 14-9-2019 02:12 發表

孖裝18C
下一支就係。。。大概11月
據說會跟長匣

引用:
原帖由 IsaraTheAngel 於 14-9-2019 02:12 發表

孖裝18C
系統一樣...某一兩樣零件D數差少少咁大把...點解唔買MARUI 18C?? 反正大家都係要換吉打下身

引用:
原帖由 Kwind 於 14-9-2019 21:37 發表

系統一樣...某一兩樣零件D數差少少咁大把...點解唔買MARUI 18C?? 反正大家都係要換吉打下身
馬記膠slide....過唔到心理果關....成日要錫住打甘....

U字西有個特點,當打出第一槍,需要即時再打第二槍。槍會因Recoil而跳向上。用U字西可以快速「Back To Target」。
玩具U西前面粒點似乎較細;但真槍粒點係剛剛好的。
三點西不論係唔係Tritium,其實在瞄準上比較花時間。打IPSC又好,打IDPA都好,差一秒就係輸一秒。
引用:
原帖由 RCOOH 於 12-9-2019 11:02 發表

我都係咁話,U字西好瞄好多。部分人仲話Glock原裝西不知所謂,我不知幾鐘意。

究竟世界上還有神嗎?

如果係三点西,我會將照門同埋準星嗰粒点塗上不同顏色。一係將照門嗰兩粒点油黑佢。

發新話題