發新話題

[WE] 我們美版新沙鷹

引用:
原帖由 jacko 於 1-1-2020 15:26 發表
其實⋯⋯⋯⋯扁面貓即係???
__子__團

引用:
原帖由 jn_jona 於 30-12-2019 23:26 發表
不過點解條骨下面一patpat咁?
黑色都係0甘,0吾知是否件個模有花

另外我買到果支S/N#尾數係00001

買左,支鎗比想像中輕而後座力同聲都好Q猛,同玩過既完全唔同level,我慣左高grip即時比條slide批中。

M17幾鎗打壞RMR,唔知馬記鏡又頂唔頂得順銀雞呢?

未玩過我們手槍,請問Ching們之前的沙鷹有無災情? Thanks

引用:
原帖由 RCOOH 於 1-1-2020 15:45 發表

__子__團
哦∼波子冰團啊,唔洗寫到咁高深啊
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

又幾好睇wo,雖然唔實際。

不過玩完一輪手都軟,重到爆....

黑色D角位易甩色

請問內管有幾長?

引用:
原帖由 慕清流 於 1-1-2020 21:44 發表

黑色表面做得一粒粒咁好粗下咁,銀色似乎好睇D喎
理得佢,壹零捌零文錢有咁大支仲想點?

不過隻匣怪怪地,一時上唔到彈一時跌唔出一時卡唔實,暫時要加重油先順打。

BTW,馬記紅點真係堅,速射都完全唔走點又好瞄,叫d copy野情何以堪?

引用:
原帖由 RCOOH 於 1-1-2020 21:01 發表
又幾好睇wo,雖然唔實際。

不過玩完一輪手都軟,重到爆....
在下已有傳統款銀+ 黑...只能看不能買這柄魚骨版了...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

只可惜唔係出L5 我中意L5多d

請問內管用膠可唔可以用馬記數?

另外之前果枝valve knocker好似好易斷唔多襟,今次唔知有無改良?
馬記教狂熱信徒

引用:
原帖由 yukihiro2140 於 2-1-2020 14:21 發表
請問內管用膠可唔可以用馬記數?

另外之前果枝valve knocker好似好易斷唔多襟,今次唔知有無改良?
管膠應該同之前一樣係普通GBB數

引用:
原帖由 天翔翼 於 2-1-2020 14:52 發表

管膠應該同之前一樣係普通GBB數
即係馬記數?
馬記教狂熱信徒

發新話題