發新話題

[WE] 我們美版新沙鷹

對我來說,呢個的確係一個好消息.
因第一水的銀色有D...  而黑色的已有3支.
現在終於有個外觀唔同款的'沙鷹'玩具槍出現了.

引用:
原帖由 Opica 於 22-9-2019 12:03 發表
不過個hopup有冇得搞下?
隻匣漏氣既情況又要搞。。。
WOW!原來呢支野,有咁多暗疾.

引用:
原帖由 Opica 於 22-9-2019 14:04 發表
當時有師兄隻全新匣打2匣後隻匣爆氣。。。粒氣閥斷左。。。用12kg氣
其他匣多數匣底漏氣
佢當晚4隻匣3隻全新1隻試槍打左幾匣
打到第3場佢得番1隻正常。。。

當然呢個極端少少但聽其他師兄講落都係hopup唔得同匣 ...
謝謝C Hing給予進一步資訊.

引用:
原帖由 慕清流 於 19-12-2019 21:36 發表
下星期到貨,唔知要銀定黑好呢?
對我來說,呢個係今年聖誕節ge最佳消息!

價錢我相信係呢個牌子,最貴的玩具手槍.
你俾兩隻金牛,佢回番兩張紅魚過你.

引用:
原帖由 b9296 於 31-12-2019 14:08 發表
邊度要咁貴 ?見到都係回七張紅衫魚既
有可能係我誤解佢ge密碼(千..拾拾拾拾拾拾拾拾)

引用:
原帖由 ner 於 31-12-2019 16:28 發表

拾唔係佰嘛
即係千080? 仲平過上一款?

引用:
原帖由 Dave 於 1-1-2020 01:06 發表

眼見有網店都在賣,比上一款貴一點,黑色11xx ,銀色14xx
謝謝Dave C Hing給予有關資訊.
都係去槍街睇下隻銀色是否接受到先決定.

引用:
原帖由 RCOOH 於 2-1-2020 10:31 發表

理得佢,壹零捌零文錢有咁大支仲想點?

不過隻匣怪怪地,一時上唔到彈一時跌唔出一時卡唔實,暫時要加重油先順打。

BTW,馬記紅點真係堅,速射都完全唔走點又好瞄,叫d copy野情何以堪?
隻匣有呢D問題,是否個別還是呢批貨ge品質問題?
昨日去槍街,諗住'X天堂'有貨.點知見唔到呢支踪影.
反而其他店舖有貨.

引用:
原帖由 RCOOH 於 3-1-2020 22:42 發表

解決到既問題就唔係問題。攝兩片卡紙或者換粒鼻屎我仲handle到既,而且支沙鷹好易拆。
'R' C Hing,可否另開post開箱文.同大家分享下呢?

發新話題