發新話題

[WE] 我們美版新沙鷹

睇扁面貓,支銀雞裝埋狙擊鏡都搖到九彩,唔知會唔會係非鋼slide中後座最勁果支?

似乎要上真鏡先得,我支爛鬼M17都震死左copy RMR,粒電順住慣性衝扁左正極接點。

引用:
原帖由 jacko 於 1-1-2020 15:26 發表
其實⋯⋯⋯⋯扁面貓即係???
__子__團

買左,支鎗比想像中輕而後座力同聲都好Q猛,同玩過既完全唔同level,我慣左高grip即時比條slide批中。

M17幾鎗打壞RMR,唔知馬記鏡又頂唔頂得順銀雞呢?

又幾好睇wo,雖然唔實際。

不過玩完一輪手都軟,重到爆....

引用:
原帖由 慕清流 於 1-1-2020 21:44 發表

黑色表面做得一粒粒咁好粗下咁,銀色似乎好睇D喎
理得佢,壹零捌零文錢有咁大支仲想點?

不過隻匣怪怪地,一時上唔到彈一時跌唔出一時卡唔實,暫時要加重油先順打。

BTW,馬記紅點真係堅,速射都完全唔走點又好瞄,叫d copy野情何以堪?

引用:
原帖由 kornhill401 於 3-1-2020 11:35 發表

隻匣有呢D問題,是否個別還是呢批貨ge品質問題?
昨日去槍街,諗住'X天堂'有貨.點知見唔到呢支踪影.
反而其他店舖有貨.
落多d油,誰人大大力質佢幾拳,搞掂。個匣同匣井內部係做得比較緊湊,一邊trigger bar仲要磨到隻匣既。

哭泣結構為左方便調較而有d土炮,靠兩粒橡膠迫緊個壓臂同長機米令佢唔會走位,但兩粒膠個度數又爭d,機米又直接錐落條壓臂度硬磨硬,驚佢越打越鬆。

鎗頭兩邊都要攝膠片阻止佢搖頭,同下身之間個虛位有d大,同支ACR一樣,條管搞快拆設計搞成fing頭鎗。不過攝完成支醒神哂。

引用:
原帖由 天翔翼 於 3-1-2020 14:10 發表
好似好多小問題咁
解決到既問題就唔係問題。攝兩片卡紙或者換粒鼻屎我仲handle到既,而且支沙鷹好易拆。

發新話題