37 123
發新話題

[others] 牛仔SAA選擇

牛仔SAA選擇

近期生活真係好悶,小弟想學0下人玩牛仔SAA,想搵支金身0下玩轉槍上0下彈,真係射靶時間應該唔多,所以用CO2都唔太介意!
暫時見網上比較好選擇是UMAREX SAA 6mm ,想問各位師兄呢支槍有冇大問題?或者有冇其它更好選擇?
另外香港有冇地方買到SAA用槍袋?如果冇,有冇網站可以購買?
先thx各師兄!

傾arms 都有出
皮槍袋我以前好似見過統X有得賣
There is no end though there is a start in space.—Infinity.
It has own power,it ruins,and it goes though there is a start also in the star.—Finite.
Only the person who has wisdom can read the most foolish one from the history.

多謝師兄資料,其實都睇過呢度同台灣d師兄對KA評論,似乎支槍都幾多問題.....thx
引用:
原帖由 死飛仔 於 8-10-2019 20:56 發表
傾arms 都有出
皮槍袋我以前好似見過統X有得賣

SAA玩轉槍都幾難學,試玩過幾次已經跌到花晒
手指又痛我已帶手套,真心佩服玩得好既人

要玩金屬牛仔左輪 SAA,正如樓主所說,唔要KA,就只得'U'記了.
'U'記的SAA,除了做色外,暫時都未見有不良評價.

地獄有saa槍袋

引用:
原帖由 d819995 於 9-10-2019 06:26 發表
SAA玩轉槍都幾難學,試玩過幾次已經跌到花晒
手指又痛我已帶手套,真心佩服玩得好既人
我淨係識轉一下

多謝各位師兄意見!

早一年red dead2果陣好興saa架嘛
U記批saa有木柄配埋,我整左支幾x有型
不過木柄加四百幾
依家冇了

師兄,請問支U記SAA有冇大問題?我估自己都係買呢支多!
thx!
引用:
原帖由 HenryX 於 9-10-2019 13:31 發表
早一年red dead2果陣好興saa架嘛
U記批saa有木柄配埋,我整左支幾x有型
不過木柄加四百幾
依家冇了

引用:
原帖由 boy1420 於 9-10-2019 15:43 發表
師兄,請問支U記SAA有冇大問題?我估自己都係買呢支多!
thx!
冇問題,仲好準
問題係太大力,頭一槍可以去到焦九
小心唔好買錯4.5鋼珠版

4.5鋼珠版細力過BB彈版

先多謝師兄資料,今日下午出咗去槍街睇咗幾間大舖,最後得地獄有U記支SAA,不過得啞黑色....最後都買咗槍+槍套(平,但唔太靚,但得佢有)
另外問過冇木柄買,請問師兄之前係邊度買?
thx

引用:
原帖由 HenryX 於 10-10-2019 13:35 發表

冇問題,仲好準
問題係太大力,頭一槍可以去到焦九
小心唔好買錯4.5鋼珠版

最好唔好買木柄,個柄好肥唔好

多謝師兄提點
引用:
原帖由 pinkhunter 於 10-10-2019 18:35 發表
最好唔好買木柄,個柄好肥唔好

37 123
發新話題