發新話題

[others] Shoei FG 42 Type 1 model gun arrived

Shoei FG 42 Type 1 model gun arrived

Shoei FG 42 Type 1 model gun arrived ...

附件

30-10-2019 19:30

30-10-2019 19:30

呢支的確係靚槍一支, 但在香港,唔知有多少人欣賞.

引用:
原帖由 kornhill401 於 31-10-2019 11:40 發表
二戰迷...

引用:
原帖由 kornhill401 於 31-10-2019 11:40 發表
昔日玩 RTCW 最愛用把槍 :)

引用:
原帖由 olw0978 於 31-10-2019 18:36 發表

如果係AEG 或 GBB 一定買...

Type1好正 type2個尾好大舊
S&t話出gbb 聽住先

引用:
原帖由 jn_jona 於 1-11-2019 09:19 發表
GBB 就有興趣買,不過唔知要等幾耐...

引用:
原帖由 七點六二 於 1-11-2019 09:46 發表

GBB 就有興趣買,不過唔知要等幾耐...
S&t既r&d功力未知去到邊
如果佢做到東北sten咁上下 4k內必買

引用:
原帖由 jn_jona 於 1-11-2019 09:58 發表

S&t既r&d功力未知去到邊
如果佢做到東北sten咁上下 4k內必買
我都想要,如果眞的話...

引用:
原帖由 olw0978 於 31-10-2019 18:36 發表

識貨,重有sten同火炎發射器都好好用
換人衫超經典

引用:
原帖由 jn_jona 於 1-11-2019 09:19 發表
呢支想要好耐, 現在就要(草)定錢和耐心等候了.

引用:
原帖由 kornhill401 於 2-11-2019 11:06 發表

呢支想要好耐, 現在就要(草)定錢和耐心等候了.
一定貴...

引用:
原帖由 七點六二 於 2-11-2019 12:31 發表

一定貴...
S&t貴極有譜 最緊要佢出到貨同打得

引用:
原帖由 cyl198911 於 2-11-2019 01:40 發表

識貨,重有sten同火炎發射器都好好用
換人衫超經典
噴火器對付 undead 最好使,換衫也成了日後其他 game 的仿效對象。 另一經典是首創用 Sniper rifle 開倍鏡會手震,從此以後所有 FPS game 用 scope 開鏡都會手震了。然而 FG42 的倍數低,開鏡後也不會手震,槍本身扣血又多,所以超好用。

Btw, RTCW 還有一絕是可以換皮,讓 Elite guard 變得超 sexy, 最頂癮還有 topless 及 nude mod 等...

發新話題