發新話題

[others] EMG x Strike industries

2月果陣都話3月會有架
網上現學現賣,有錯請指正

我一月問靚姐佢話二月出架……
引用:
原帖由 ner 於 30-3-2020 20:36 發表
2月果陣都話3月會有架

我同靚姐落左訂架,我只希望靚姐唔好執。

今天可以取  

今天傍晚已取~
靚姐為了答謝落了訂的顧客,還送了個 Strike Industries 章給我

引用:
原帖由 bennytsang16 於 17-4-2020 23:54 發表
今天傍晚已取~
靚姐為了答謝落了訂的顧客,還送了個 Strike Industries 章給我

請問咩價位?

伸利剛剛到手!我可以話lee個價錢係比咗條Slide,下身同埋license.............!其他連Army系列嘅Glock都比唔上,各位買咗嘅CHing要預額外錢大執。
問題不能盡錄...........!我果把火控有問題令Slide唔順、hopup無作用、Magazine Lock 太鬆上兩3次匣條鋼線已跌咗出黎...........。

附件

18-4-2020 12:56

1 個讚好! TOP

冇錯得個身,入面真係嘔血,回家一試槍伯頭O ring 己飛咗去後面😂
Hop up 冇,加肉酸,我己換咗 hop up 座,hop up膠,管,火焢彈弓
伯頭,飛驃😛有心買的師兄要有心理準備

$ 1.6k (公價)
引用:
原帖由 selvaria 於 18-4-2020 11:00 發表

請問咩價位?

大家小心紅圈位置, 鋒利到劏手指.......................

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 ~繪~ 於 18-4-2020 16:24 發表
大家小心紅圈位置, 鋒利到劏手指.......................

用生命去cock 槍
我生得聰明得罪你咩!!!

哇,都係睇定d先,橫掂小弟都是等Comp Version
馬記教狂熱信徒

引用:
原帖由 m14teddy 於 18-4-2020 13:08 發表
冇錯得個身,入面真係嘔血,回家一試槍伯頭O ring 己飛咗去後面😂
Hop up 冇,加肉酸,我己換咗 hop up 座,hop up膠,管,火焢彈弓
伯頭,飛驃😛有心買的師兄要有心理準備
我哋forum係用唔到emoji 嘅,唔好再用啦,我哋有提供一啲公仔icon, 可以試吓改用啦
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 ~繪~ 於 18-4-2020 16:24 發表

WOW! 真係估佢唔到,會有咁大殺傷力.

回37#38#

唉...!接近2千元的質素(當日靚姐要我1千8百元), 居然比6百元的玩具槍都不如.
謝謝兩位C Hing對呢支玩具槍的分享.

發新話題