發新話題

[others] EMG x Strike industries

搞乜,E姨M媽G豬今次大災難咁款?

引用:
原帖由 Ang123456 於 20-4-2020 14:16 發表
呢支野邊門間代工架呢?!
引用:
原帖由 rYaN 於 4-2-2020 22:50 發表
https://www.youtube.com/watch?v=V1g-N_nf4go
睇住止住咳先
睇下25樓。係G&P呀
嗰時畀個咩火爆呀叔吹到上天

引用:
原帖由 jacko 於 20-4-2020 15:01 發表

EMG, 應該WE代工啦
不一定。新嗰枝TTI 34係女火金

引用:
原帖由 Wopa1969 於 20-4-2020 15:29 發表
已解體應該係大陸廠做。We D內件唔會咁差。我有馬記、有We同埋Army;先前我都講我自己覺得D parts仲差過Army。
有youtuber話呢支係G&P代工

睇黎真係要當買KIT....唔知遲下會唔會出G19長度....到時唔好搵WE攪就得喇....唔係當買KIT都唔得

引用:
原帖由 Kwind 於 20-4-2020 19:17 發表
睇黎真係要當買KIT....唔知遲下會唔會出G19長度....到時唔好搵WE攪就得喇....唔係當買KIT都唔得
有人話出年出

其實出一把槍,到底有冇試過組裝好之後打唔打得順
可以差到連滑架都jam,好可能係根本連打都冇打過就直接量產出街出

今日拆開望,當場hi左一聲
小弟愚見,係A字頭,黃色盒既廠OEM
對唔住個價,更加唔會上到天
外觀做工就值得一讚,但刻字敗筆

回覆 67# 的帖子

我估係因為心急交貨,所以就求鳩其出到件野就算。

kick 到我喊出黎  有冇ching 分享下係咩位有問題要執/ 換左咩

引用:
原帖由 stefano_cnc 於 20-4-2020 20:27 發表
今日拆開望,當場hi左一聲
小弟愚見,係A字頭,黃色盒既廠OEM
對唔住個價,更加唔會上到天
外觀做工就值得一讚,但刻字敗筆
路邊社透露是GNP 代工,
賣點是CNC 鋁SLIDE,
外觀是不錯......

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

期待有其他廠商出優質完整下身。

根本成批都要回收修正.  簡直係騙案.

引用:
原帖由 Dave 於 20-4-2020 21:54 發表

路邊社透露是GNP 代工,
賣點是CNC 鋁SLIDE,
外觀是不錯......
代工都可以買其他廠料既, 當外觀係GP, 內件買某A版
又或者倒轉咁諗, 成支都GP做, 仲哀過 隆德·貝爾 隊, 應該半價就差唔多

EMG呢隻聼某youtuber介紹是GP代工。。。已見交易場好幾隻二手全新咁放出黎,應該係伏左
今次不如幫襯ARMY啦,等緊R603/R604

發新話題