發新話題

[others] EMG x Strike industries

WOW,正呀! 又有借口,見見靚姐.

引用:
原帖由 bennytsang16 於 6-1-2020 11:48 發表
聽講 1月15日之前就會到貨。唔知朗哥會唔會入貨呢?
唔怪得,上星期見到靚姐,但唔見呢支槍.

引用:
原帖由 cky0311 於 11-12-2019 17:32 發表
唔知會賣幾錢呢
問過靚姐,佢話..千百百百百百百百百..

引用:
原帖由 bennytsang16 於 2-2-2020 01:50 發表
今日問過靚姐,佢話 Strike Industries 公司方面想在真槍都推出市場之後,至批准氣槍推出市場。
WOW!唔講真係唔知道,原來呢支係根據真槍款尼造.

希望唔會好似等KING ARMS支銀色6吋python刻字版咁.
足足等左一年0三個月.

引用:
原帖由 ~繪~ 於 18-4-2020 16:24 發表
大家小心紅圈位置, 鋒利到劏手指.......................

WOW! 真係估佢唔到,會有咁大殺傷力.

回37#38#

唉...!接近2千元的質素(當日靚姐要我1千8百元), 居然比6百元的玩具槍都不如.
謝謝兩位C Hing對呢支玩具槍的分享.

引用:
原帖由 1012 於 19-4-2020 13:03 發表

用另一個心態諗, 當係用1600蚊買一套strike industries既CNC鋁slide+barrel+frame既 kit又OK wor
都係未攪了, E加疊埋心水,等支'犀牛 'co2算了.

引用:
原帖由 mos1208_hk 於 20-4-2020 12:04 發表
師兄們想買kit唔洗買新槍啦,二手市場已經有人嘔貨
好采當日'靚姐 '唔係要我呢個二手價, 否則我都中招.

引用:
原帖由 bennytsang16 於 24-4-2020 23:58 發表
內構感覺上好似廉價塑膠玩具。
呢支玩具槍合哂用'金玉其外,敗絮其中 '呢八個字形容做教材.

發新話題