發新話題

[GHK] GHK 出鋼Slide Glcok

引用:
原帖由 JFCP 於 14-12-2019 14:21 發表
身連Marking都未有, 會唔會又要等.......
模具鑲件唔難做,好快搞得掂,問題在於佢想落乜野字遮。。。

引用:
原帖由 olw0978 於 14-12-2019 16:19 發表

模具鑲件唔難做,好快搞得掂,問題在於佢想落乜野字遮。。。
CLOCK17
COCK17
PORK17

引用:
原帖由 RCOOH 於 14-12-2019 16:25 發表

CLOCK17
COCK17
PORK17

有umarex license 喎

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 14-12-2019 16:29 發表

有umarex license 喎
千其唔好加6mm字

引用:
原帖由 hykenny 於 14-12-2019 19:34 發表

千其唔好加6mm字
我話一定有。

滑架造型與刻字感覺,同實物都仲有一段距離,講到咁像真,唔該執埋先出街⋯⋯
塑膠戰隊

引用:
原帖由 PMX 於 15-12-2019 09:24 發表
滑架造型與刻字感覺,同實物都仲有一段距離,講到咁像真,唔該執埋先出街⋯⋯
怕乜唧,到時邊個亂講咪出信告囉~

引用:
原帖由 RCOOH 於 14-12-2019 20:21 發表

我話一定有。
我買十蚊一定有(Officially Licensed Product of Glock)

馬記教狂熱信徒

竟然仲記得!
引用:
原帖由 csg314 於 16-12-2019 09:14 發表

怕乜唧,到時邊個亂講咪出信告囉~
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 PMX 於 15-12-2019 09:24 AM 發表
字話會再整

其實Officially Licensed Product of Glock / 6mm字眼同位置係真鐵官方/法例要求要加定點?

我唔知Cyber根拉臣其餘ge槍係點
我自己就有FNS-9同埋FN57
FNS-9 Officially Licensed Product of FN marking係係條slide入面,亦冇6mm marking
FN57直頭冇Officially Licensed同埋6mm marking
相反所有U記經手ge玩具都有齊Officially Licensed 6mm,仲要係當眼處

引用:
原帖由 屈濕 於 18-12-2019 03:19 發表
其實Officially Licensed Product of Glock / 6mm字眼同位置係真鐵官方/法例要求要加定點?

我唔知Cyber根拉臣其餘ge槍係點
我自己就有FNS-9同埋FN57
FNS-9 Officially Licensed Product of FN marking係係條sl ...
版權費愈比愈貴, 字愈刻愈多限制
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

點都係迷版刻字最好,   而家絕晒版了.

如果追求刻字像真,砌枝「吉打」好過,畢竟吉打有出鋼滑架、全刻字下身,零件又容易配。
依家仲有 full set 已完成組裝下身,平過以前成套下身全部零件自己砌。
玩家只需要砌條滑架,一插入套 full set 下身就玩得,唔駛煩。

MOA現場有把玩過一下,回鏜彈弓挺硬,感覺大概有真鐵三分一至一半硬度,扣雞力度跟真鐡亦差不多,以新系統大飛機及鋼滑套來說,USD$300是算很好的價格

附件

18-12-2019 11:08

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

發新話題