發新話題

[GHK] GHK AK上蛋上到手抽筋,有啥好办法

咦,阿Moon,乜我哋好熟㗎?
我哋出去,有預你咩?
點人買流嘢嗰個唔係你咩?
話條真Troy骨點點點,跟手Sell人買流嘢。
引用:
原帖由 ballballmoon 於 11-3-2021 09:31 發表

大輝哥又想點9人..哈哈
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 RCOOH 於 11-3-2021 10:23 發表

BTW,DIE!!牌準備出新馬記匣,可以成個膽退出黎裝彈。
我見到根魔條片, ghk 耐家表示葡萄, reload 又易又快, 冬天又可以暖個內膽
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 48191 於 10-3-2021 15:23 發表
https://www.ruten.com.tw/item/show?21944719016330
見過有人用,好方便。
從網上找到的資料,呢支BB入彈器,GHK好似有跟AKMSU槍俾埋.
無需另外購買, 是否以前D AK係無跟呢?

得個上彈頭同個非常細嘅上彈器。
引用:
原帖由 kornhill401 於 11-3-2021 13:34 發表

從網上找到的資料,呢支BB入彈器,GHK好似有跟AKMSU槍俾埋.
無需另外購買, 是否以前D AK係無跟呢?
究竟世界上還有神嗎?

Marui 上彈器,插番個 GHK 咀,基本上已經 load 得好順利。
(買槍送的那個原裝 GHK loader 就真的不好用)

引用:
原帖由 bennytsang16 於 11-3-2021 14:39 發表
Marui 上彈器,插番個 GHK 咀,基本上已經 load 得好順利。
請教C兄, 講ge係Marui 上彈器,係M4匣款果隻,還是手槍匣款果隻呢? 謝謝!

我都係咁用,之不過Marui M4款入彈器比較脆,玩多幾次,唔係佢個咀本身斷,就係入面啲齒掃咗。
引用:
原帖由 bennytsang16 於 11-3-2021 14:39 發表
究竟世界上還有神嗎?

其實之前有拍過片講入彈器...可以參考一下睇下0岩唔0岩用  ==> https://www.youtube.com/watch?v= ... hannel=KWindAirsoft

1 個讚好! TOP

可否詳細告知?
感激不盡。
引用:
原帖由 RCOOH 於 11-3-2021 10:23 發表

BTW,DIE!!牌準備出新馬記匣,可以成個膽退出黎裝彈。
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 11-3-2021 21:07 發表
可否詳細告知?
感激不盡。
可以去G.Modify  個FB睇睇

謝謝師兄
引用:
原帖由 1012 於 11-3-2021 21:12 發表

可以去G.Modify  個FB睇睇
究竟世界上還有神嗎?

我用 Marui 手槍匣形。
引用:
原帖由 kornhill401 於 11-3-2021 14:56 發表

請教C兄, 講ge係Marui 上彈器,係M4匣款果隻,還是手槍匣款果隻呢? 謝謝!

引用:
原帖由 bennytsang16 於 11-3-2021 23:08 發表
我用 Marui 手槍匣形。
謝謝C兄給予有關答覆.

發新話題