發新話題

老番凸字版光纖TA31即將發售

引用:
原帖由 慕清流 於 7-1-2020 20:11 發表
今日試過樣本,紅^同鏡面又光又清,同真野相差無幾,唔係講笑,質素前所未見咁高,至於頂唔頂到GBB就未知,未訂既朋友有好消息,巷仔間PX舖以搶先返咗貨,賣緊$690咋
真係要睇睇先...

引用:
今日試過樣本,紅^同鏡面又光又清,同真野相差無幾,唔係講笑,質素前所未見咁高,至於頂唔頂到GBB就未知,未訂既朋友有好消息,巷仔間PX舖以搶先返咗貨,賣緊$690咋
手頭上有T牌 睇圖都覺得呢枝同真既好難分
最後我得出分辨既方法係 睇reticle
真野垂直條線好短 格好細 copy好長 大格d
同埋望入去 真野下面見到白字 Eg. TA31-M4 咁
希望出ta11sdo

引用:
原帖由 慕清流 於 8-1-2020 00:24 發表

同埋原來火車頭7.62版都岀左了,$1800
巷仔之前見1900
依家平左?

但有兩個主要問題 未有一版岩晒
1.右邊有行刻字用錯左com版 應該係903377-003
2.較左右果個螺絲位 佢抄左556版 個一字位係左邊 真野係右邊
556同762係相反
Mwc會出cerakote版 但應該都錯

引用:
走雞tim! 昨日行過,通常經過呢間鋪頭,聞到D煙味;我都加快腳步走.

性價比好高甘

引用:
原帖由 kornhill401 於 8-1-2020 10:59 發表

走雞tim! 昨日行過,通常經過呢間鋪頭,聞到D煙味;我都加快腳步走.
今日行過仲有貨...

新手一問 巷仔喺邊度

想問下11sdo邊度有得賣,感謝

引用:
原帖由 七點六二 於 8-1-2020 15:52 發表

今日行過仲有貨...
謝謝C Hing給予有關資訊.

引用:
昨日行去睇睇;個價錢同QXF,一樣了.

引用:
原帖由 kornhill401 於 10-1-2020 10:18 發表

昨日行去睇睇;個價錢同QXF,一樣了.
下次有好野唔好諗咁多即刻買!

發新話題