發新話題

[GHK] GHK545甲錯樣?

GHK545甲錯樣?

在此論壇曾經見過一位師兄話 ghk 5.45甲錯樣
想問下錯邊度? 久久不能忘懷 到依家都唔敢買ghk ak
望各位指點一下

引用:
原帖由 michael30127 於 11-1-2020 14:16 發表
其實唔止匣錯樣
槍都錯數
但我仍然愛ghk
暫時知槍係aeg數 同selector唔啱位

引用:
原帖由 Dave 於 11-1-2020 23:27 發表

之前拎張圖來度過,槍身應該是改番短左,SELECTOR 都岩位。
不過都係果句,無鋼身無木頭
駁有人出鋼kit

都係等下馬記先

引用:
原帖由 michael30127 於 12-1-2020 02:53 發表
RECEIVER比真槍長2MM 所以珍品TOP COVER上唔到亦無得執
真骨上唔到  不論Zenitco定vs都係   槍身下方接骨既凹槽窄過真槍
真gas tube都係 珍品比ghk長2mm

btw我講咁多  並無踩低ghk既意思 有時無得咁執著
我仍 ...
上唔到zenitco
咁上唔上到真托?

引用:
原帖由 michael30127 於 12-1-2020 02:53 發表
RECEIVER比真槍長2MM 所以珍品TOP COVER上唔到亦無得執
真骨上唔到  不論Zenitco定vs都係   槍身下方接骨既凹槽窄過真槍
真gas tube都係 珍品比ghk長2mm

btw我講咁多  並無踩低ghk既意思 有時無得咁執著
我仍 ...
btw長2mm咋咩?
以為長好多

引用:
原帖由 慕清流 於 12-1-2020 21:57 發表

講起M4,做得最像真又好打首選GHK v2版木,睇得又打得,一流
ghk一開始好似都唔係咁順
又話噴白煙 又律師信

引用:
原帖由 慕清流 於 12-1-2020 23:43 發表

V2唔同晒嘞,我有,外觀用料性能滿分
我都係v2
外觀滿分真係不敢苟同 層油厚到

如果ak74 we好d定ghk好d
有無人有玩過we個枝

引用:
原帖由 Wopa1969 於 14-1-2020 12:43 發表
AK嚟講我一定係推GHK,淨係佢鋼身果種質感及操控,我們牌比唔到你。
thanks for sharing
probably ghk then

咁應該買105定74好?
想夾762扮ak104/103

發新話題