發新話題

真化學

真化學

Vfx好波

E 塊野都爛到

我覺得VFC 既NO COMPROMISE 係用係處理投訴方面

我生得聰明得罪你咩!!!

不影響操作
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 15-2-2020 01:19 AM 發表
不影響操作
咁都得

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 14-2-2020 23:20 發表
E 塊野都爛到

我覺得VFC 既NO COMPROMISE 係用係處理投訴方面
拆出黎件cover攣左少少
諗住屈返正佢……
Btw料太薄了

回覆 5# 的帖子

如果屈斷我就就覺得相當正常
VFC啲配件出名脆

NO COMPROMISE

引用:
原帖由 hendry9881 於 15-2-2020 09:29 發表

拆出黎件cover攣左少少
諗住屈返正佢……
Btw料太薄了
我真係好想知道,呢件cover用乜材料尼做?
唔係鋼片,又唔係鐵片,好似餅乾咁,唔屈得?

薯片
我的槍(最喜歡排先)
wa john wick 1911 (kimber warrior) gbb
kj p229 gbb
vfc mp7 gbb
ksc uspc gbb (壞)
we g18c gbb (壞)
新大洋 ppks gbb (壞)
ksc m4 gbb (已賣出)
ksc g17 gbb (已賣出)
kj m9 gbb (已賣出)
we m1911 gbb (壞,已賣出)

今日第一次拎支原裝無改的VX屍 MP7 AEG 落場,做副武,全日打左唔夠十匣,之後小便彈,打多幾雞,彈都唔識出...
未驗屍但相信是推咀出事.....

江湖傳聞GBB 原裝可落場甚麼,在下膽小不敢試,心想電槍應該好一些,在下似乎太天真...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

VFX GBB(rifle)我只用來收藏自High用.
一個什麼也不懂的老兵!!

引用:
原帖由 Dave 於 16-2-2020 22:28 發表
今日第一次拎支原裝無改的VX屍 MP7 AEG 落場,做副武,全日打左唔夠十匣,之後小便彈,打多幾雞,彈都唔識出...
未驗屍但相信是推咀出事.....

江湖傳聞GBB 原裝可落場甚麼,在下膽小不敢試,心想電槍應該好一些, ...
果日見你拎住碌炮配埋佢打最後一場,原來果時已經死咗咁大鑊

與此同時把馬仔MTR果日得十度都繼續一匣爽清bolt lock,真黑科技也

發新話題