39 123
發新話題

[WE] WE L85 上 ACM 還是 ARES(STAR) SUTSAT??

WE L85 上 ACM 還是 ARES(STAR) SUTSAT??

想請問各位英軍大佬,

WE L85 GBB 可以上到, ACM 還是, ARES(STAR) 的SUSAT?

ACM SUSAT 是否等於早前, 大陸做果支Copy?  品質好唔好?  爬過文, 好似唔太睇好,

但......
因為佢真係輕過支ARES(STAR)好多,   453g  vs, 1.7kg.. 四倍...

支L85已夠重, 再加多1.7 唔洗玩...

聽講大陸果支SUSAT係做咗1913 rail mount,結論係… 死得……

WE 唔係都有出SUSAT?
Exemplo ducemus
[img][/img]

引用:
原帖由 f22a 於 21-5-2020 19:13 發表
聽講大陸果支SUSAT係做咗1913 rail mount,結論係… 死得……
玩嘢咩, 亂咁做.

引用:
原帖由 marcooo 於 21-5-2020 21:19 發表
WE 唔係都有出SUSAT?
我就係用WE,幾舊水貨仔,但都做得幾骨子...

裝上槍都 OK fit 位...

全槍效果圖...

回覆 5# 的帖子

請問個呢個WE SUSAT既 reticle係點ga?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 f22a 於 22-5-2020 10:32 發表

我就係用WE,幾舊水貨仔,但都做得幾骨子...
?_nc_cat=101&_nc_sid=0be424&_nc_ohc=CZwPw8N8itMAX9PX51s ...
係啦, 係山仔瞄嗎?   

但我行晒所有店都唔見有SUSAT... 更加未見過WE 呢支.

引用:
原帖由 2slow 於 22-5-2020 12:01 發表
請問個呢個WE SUSAT既 reticle係點ga?
Reticle形狀同真貨一模一樣!
唯一分別,WE玩具SUSAT『發光體』唔係Tritium,而係LED,所以要入電池...

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 22-5-2020 12:10 發表

係啦, 係山仔瞄嗎?   

但我行晒所有店都唔見有SUSAT... 更加未見過WE 呢支.
2015年12月,我係【軍軍軍】買到,好似係大約6舊水...

引用:
原帖由 f22a 於 22-5-2020 12:19 發表

2015年12月,我係【軍軍軍】買到,好似係大約6舊水...
我諗都好難搵了. 我買L85果時都望唔到軍軍軍有SUSAT

引用:
原帖由 f22a 於 22-5-2020 12:19 發表

我支L85當時係呢道有做團購三斤取貨,一出頭果批貨連支SUSAT, 跟鎗來無包裝唔知係咪即係WE呢支呢?

ARES(STAR) 的SUSAT裝上WE L85,支鏡有虛位,會搖.

引用:
原帖由 kornhill401 於 22-5-2020 16:27 發表
ARES(STAR) 的SUSAT裝上WE L85,支鏡有虛位,會搖.
多謝提點,  差D買咗.. 又要縮返.. 睇來真係無支啱用,  WE SUSAT 真係唔見有.

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 22-5-2020 21:59 發表

多謝提點,  差D買左.. 又要縮返.. 睇來真係無支arm用,  WE SUSAT 真係唔見有.
以我收藏觀賞為主,我覺得都唔會買錯ge.呢支鏡ge質素和外觀,都比WE果支好多多.
講真..我覺得呢幾支英軍L8X系列的槍;配呢款SUSAT鏡,的確係好睇D.

引用:
原帖由 kornhill401 於 22-5-2020 22:21 發表

以我收藏觀賞為主,我覺得都唔會買錯ge.呢支鏡ge質素和外觀,都比WE果支好多多.
講真..我覺得呢幾支英軍L8X系列的槍;配呢款SUSAT鏡,的確係好睇D.
SUSAT 先係最襯,  我都係唔會諗其他,  
我都想買, 支鏡係咪真係好重,   上埋WE L85, 玩得多有冇大隻咗??

39 123
發新話題