發新話題

[WE] WE L85 上 ACM 還是 ARES(STAR) SUTSAT??

ARES(STAR) 的SUSAT裝上WE L85,支鏡有虛位,會搖.

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 22-5-2020 21:59 發表

多謝提點,  差D買左.. 又要縮返.. 睇來真係無支arm用,  WE SUSAT 真係唔見有.
以我收藏觀賞為主,我覺得都唔會買錯ge.呢支鏡ge質素和外觀,都比WE果支好多多.
講真..我覺得呢幾支英軍L8X系列的槍;配呢款SUSAT鏡,的確係好睇D.

ARES(STAR) SUTSAT和WE SUSAT比較

以下是 ARES(STAR) SUTSAT網上找到的圖片.

以下是WE SUSAT鏡,從鏡孔望出的圖片,可見到三角形標柱中間,
有大部份黑色遮蓋. 外觀己有C兄(5#)分享圖片,可作參考.

以個人觀感, ARES(STAR) SUTSAT的確值得收藏.

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 22-5-2020 22:31 發表

SUSAT 先係最襯,  我都係唔會諗其他,  
我都想買, 支鏡係未真係好重,   上埋WE L85, 玩得多有冇大隻左??
呢支加埋SUSAT鏡,都未夠WE原裝M14加鏡重.
呢支M14直頭可以當健身啞鈴用.

引用:
原帖由 Spitfire 於 25-5-2020 09:32 發表
之前都有玩過WE L85配ARES SUSAT, 但實戰方面真係一般, 支鏡一來唔太好用, 配EOTech 551 方便得多 ;
二來,WE原裝本身都有唔少問題, RA鋼bolt停產
Anyway, 對L85有愛, 都好想再收返把
最近WE出左L85A3,外觀都幾吸引,呢支可以配其他靚仔鏡.

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 25-5-2020 10:46 發表
A3? 真係唔知, 想有冇相睇,, 係就好呀,  或者有新系統改良.

仲有一樣, 我呢兩個星期六日其實都花左好多時間執佢個彈匣個彈咀
是闗用佢個垂直入彈器, 搞到彈咀衰左.  double feed, 跳彈..
...
好似得呢隻色,無得揀. 我覺得價錢就.....

引用:
原帖由 derp 於 25-5-2020 12:44 發表
師兄意思係有人出CONVERSION KIT 俾WE 85A2 定係WE 自己出85A3?

EDIT: o, 原來WE 自己廠已經有.
因我見個價錢接近半萬元.暫時無意買入,  
所以無再深入探究了.
Sorry!  剛剛再睇佢個網,係我D老人C呆症,記錯個價錢.
原來正確價錢係半萬加一金牛..找1元.

發新話題