發新話題

Aimpoint 選擇?

引用:
原帖由 vgrdragon1 於 13-6-2020 02:26 發表
要Top買M5。

打算裝M4s或M5s上支hi-capa5.1

引用:
原帖由 KENASUKA 於 16-6-2020 01:09 發表
打算裝M4s或M5s上支hi-capa5.1
不如裝支nightforce上去啦

美國E邊好多人用sig Romeo5 , 一粒電跑40,000個鐘. 美國賣緊$140美金

唔知香港有冇得買如果有應該比aimpoint 平一半巳上

引用:
原帖由 AICSman 於 20-6-2020 06:16 發表
美國E邊好多人用sig Romeo5 , 一粒電跑40,000個鐘. 美國賣緊$140美金

唔知香港有冇得買如果有應該比aimpoint 平一半巳上
都係holosun做 咁我買番holosun算啦 仲有保養

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 20-6-2020 22:24 發表

都係holosun做 咁我買番holosun算啦 仲有保養
140蚊美金計番平過香港買何佬伸wo

引用:
原帖由 RCOOH 於 21-6-2020 00:22 發表

140蚊美金計番平過香港買何佬伸wo
重點係保養

小弟玩個eotech 512 同 EXSP2 , 兩個都放左因為好食電。 E家用緊RMR 同 T1. Eotech 係幾靚仔 不過我係好懶換電嘅人。 eotech 優點係窗口夠大

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 21-6-2020 04:03 發表

重點係保養
最好既保養就係唔使保養。

[quote]原帖由 AICSman 於 21-6-2020 07:20 發表

EO踢個大銀幕據聞連香港力BB彈都打得裂。

引用:
原帖由 RCOOH 於 21-6-2020 11:26 發表
[quote]原帖由 AICSman 於 21-6-2020 07:20 發表

EO踢個大銀幕據聞連香港力BB彈都打得裂。
應該所有鏡都係?
網上現學現賣,有錯請指正

Eo踢最驚係光衰同甩鍍膜,越擺越唔值錢,買支同樣買支@impoint起碼用過世

引用:
原帖由 ner 於 21-6-2020 12:08 發表

應該所有鏡都係?
Bushnell紅點正面1.8J零距離顏射唔花。

引用:
原帖由 RCOOH 於 21-6-2020 13:45 發表

Bushnell紅點正面1.8J零距離顏射唔花。
小弟有枝Aimpoint但上網搵極都無人講塊鏡頂唔頂到BB彈, 最後死死地氣裝killflash, 仲要拆到個前蓋變埋型
Bushnell頂到咁照道理Aimpoint都應該...
網上現學現賣,有錯請指正

放心M5 1.5j力不爆不裂不花

發新話題