發新話題

[others] Sten gun GBB MK.5

引用:
原帖由 七點六二 於 27-7-2020 13:04 發表

高手在民間...
高手不敢當. 反而我覺得自己低能就真.

引用:
原帖由 kornhill401 於 27-7-2020 13:47 發表

高手不敢當. 反而我覺得自己低能就真.
話時話,W豬屍有得Pre order...under $4000有找三舊...

附件

27-7-2020 13:53

引用:
原帖由 七點六二 於 27-7-2020 13:53 發表

話時話,W豬屍有得Pre order...under $4000有找三舊...
就黎有...話就話八月中...

附件

27-7-2020 18:55

硬係覺得落咗木傢俬有啲睇唔慣⋯⋯
引用:
原帖由 七點六二 於 27-7-2020 18:55 發表

就黎有...話就話八月中...
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 27-7-2020 22:42 發表
硬係覺得落咗木傢俬有啲睇唔慣⋯⋯
但係我又覺得幾靚喎...

口味唔同...
引用:
原帖由 七點六二 於 27-7-2020 23:19 發表

但係我又覺得幾靚喎...
究竟世界上還有神嗎?

唔知包唔包埋支刺刀?

引用:
原帖由 七點六二 於 28-7-2020 07:37 發表
唔知包唔包埋支刺刀?
sure......無 la

引用:
原帖由 queen 於 28-7-2020 09:02 發表

sure......無 la
係得呢支sten槍先上到刺刀...

引用:
原帖由 七點六二 於 28-7-2020 09:46 發表

係得呢支sten槍先上到刺刀...
當然唔係啦……

附件

28-7-2020 10:10

引用:
原帖由 queen 於 28-7-2020 10:10 發表

當然唔係啦……
犀利...

這槍現在已經開始接受預訂,香港可能要到月尾先有...

我嗰枝應該就嚟環遊完世界,就到手啦

引用:
原帖由 queen 於 29-7-2020 13:56 發表
我嗰枝應該就嚟環遊完世界,就到手啦
我都好期待...

環遊完世界終於到手啦

附件

29-7-2020 21:14

發新話題