發新話題

[Marui] 7/17 馬記新商品預告

疊埋心水買AK GBB
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

許願P320 GBB, 用個chassis來diy

AKM GBB
MK18 GBB
P320 GBB

附件

17-7-2020 19:31

17-7-2020 19:31

AK GBB
MK18 Mod 1 GBB
P320 GBB
都算估中
心底希望P250

P320係有safety版wor

引用:
原帖由 jn_jona 於 17-7-2020 19:38 發表
P320係有safety版wor
日本仔法律,唔可以無手動保險,所以佢地廢事煩,整無保險版又要係唔知邊度加個暗位比佢,索性出有保險版仲好。
好似GLOCK又會係個號碼牌下面整, P226 又係個拆槍制度整,就算左輪都會整個手動保險係D唔起眼既位,
但有D又可以無, 例如TANAKA D左輪又無保險

跌管角度幾明顯

附件

17-7-2020 20:41

AK半行程
不過selector位置正確 唔係電槍身
收貨啦

AK冇全行,慘

冇全行程

引用:
原帖由 ayaka 於 17-7-2020 20:41 發表
跌管角度幾明顯
自從Glock19開始,Marui手槍跣管都keep住個水準

最近對玩鎗冇咗個熱誠
不過Marui P320冇乜理由唔買
嗯...等下佢會唔會出Compact / Carry款,然後再等有廠出鋁slide set (最好係Detonator啦)同埋下身吧

但馬記P320呢D都係膠做.. 渣起上手無乜feel,  點正都買唔落手,

MK16確實靚仔,

AK呢... 唔錯, 但有GHK, 真係唔知點解要買佢.

引用:
原帖由 tf141 於 17-7-2020 22:53 發表
最近對玩鎗冇咗個熱誠
不過Marui P320冇乜理由唔買
嗯...等下佢會唔會出Compact / Carry款,然後再等有廠出鋁slide set (最好係Detonator啦)同埋下身吧
如果有廠出Compact下身同SLIDE...應該都會砌返支玩下

始終都係比較鐘意COMPACT槍...而家支M17都想轉M18

無全行程又無MARKING搞到枝AK甘真係買吾落手,GHK啦都系,

發新話題