21 12
發新話題

[others] 槍未到,但木扎kit 就有

槍未到,但木扎kit 就有

期待支槍八月前到...

附件

12-7-2020 20:06

引用:
原帖由 七點六二 於 12-7-2020 20:06 發表
期待支槍八月前到...
有幸玩過二戰真品既木kit,其實ka D木頭真係靚

請問樓主,支槍是否GBB呢? 因佢之前有出係AEG版本.

引用:
原帖由 cyl198911 於 13-7-2020 08:58 發表

有幸玩過二戰真品既木kit,其實ka D木頭真係靚
師兄又玩二戰槍?

引用:
原帖由 kornhill401 於 13-7-2020 11:39 發表
請問樓主,支槍是否GBB呢? 因佢之前有出係AEG版本.
都係AEG...

引用:
原帖由 七點六二 於 13-7-2020 11:41 發表

都係AEG...
謝謝給予有關答覆. 奇怪KA呢款又唔出GBB?

引用:
原帖由 kornhill401 於 13-7-2020 13:59 發表

謝謝給予有關答覆. 奇怪KA呢款又唔出GBB?
KA 造咗GBB的,但不知道什麼原因冇賣過!

https://www.youtube.com/watch?v=v0xy5-1Dlqc

引用:
原帖由 七點六二 於 13-7-2020 11:40 發表

師兄又玩二戰槍?
二戰一向有玩,以前玩紅軍
機緣巧合到手過一件1928前手握,親手鋸過,木質好細緻好密,硬過ka依隻,不過表面處理冇ka靚

引用:
原帖由 cyl198911 於 14-7-2020 11:42 發表

二戰一向有玩,以前玩紅軍
機緣巧合到手過一件1928前手握,親手鋸過,木質好細緻好密,硬過ka依隻,不過表面處理冇ka靚
千金難買心頭好...

自King Arms Facebook 的最新圖片,十分期待...

附件

20-7-2020 20:43

引用:
原帖由 七點六二 於 20-7-2020 20:43 發表
自King Arms Facebook 的最新圖片,十分期待...
想問一下,KA 之前有出過打字機嗎?
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 20-7-2020 21:19 發表

想問一下,KA 之前有出過打字機嗎?
有,仲係EBB ! 不過個EBB 好易斷及用料差,抨擊後再次改良生產,但EBB系統就取消了...

當年枝EBB.....

附件

21-7-2020 09:10

引用:
原帖由 七點六二 於 20-7-2020 21:33 發表

有,仲係EBB ! 不過個EBB 好易斷及用料差,抨擊後再次改良生產,但EBB系統就取消了...
明白,THANKS

EBB 雖然沒甚麼用,但射擊時金屬聲往復聲可以稍微遮一下摩打聲,聽起來比較有感。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 queen 於 21-7-2020 09:10 發表
當年枝EBB.....
Queen 爺支打字機的木頭好靚喎...

21 12
發新話題