61 12345
發新話題

香港氣槍廠

香港氣槍廠

請問各大大,依有香港仲有幾多間廠生產氣槍零件?
同邊D牌子是香港生產?
因不想買國產貨

屍A
不過伏黎

回覆 1# 的帖子

我不清楚師兄有幾多彈藥和要求,不過請理解產地不是重點質量才是,而且不少零件只有國貨或真品,而且國產也是一分錢一分貨,垃圾雖然多但有價值的也不少,個人立場玩具零件無必要太執著國不國產.

引用:
原帖由 Superme 於 27-7-2020 23:59 發表
請問各大大,依有香港仲有幾多間廠生產氣槍零件?
同邊D牌子是香港生產?
因不想買國產貨
前行內人話你知
CA屯門廠有少量野係香港生產,但好多半成品都係入口
G&P基本上都係大陸做件香港組裝
S&T全大陸扮香港
KA走左佬

仲有間ARES , 我第一支aeg就係佢支 tar21

FPR 我上過佢工場,  好多大型機器,   槍是香港生產的

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 28-7-2020 09:22 發表
FPR 我上過佢工場,  好多大型機器,   槍是香港生產的
全香港生產咁好野?

引用:
原帖由 cyl198911 於 28-7-2020 03:01 發表

前行內人話你知
CA屯門廠有少量野係香港生產,但好多半成品都係入口
G&P基本上都係大陸做件香港組裝
S&T全大陸扮香港
KA走左佬
咁出名的槍兄弟同No花 D零件係咪香港生產?
除左師兄講以上幾間,香港現在仲有無其他?

pgc

引用:
原帖由 Superme 於 28-7-2020 10:58 發表

咁出名的槍兄弟同No花 D零件係咪香港生產?
除左師兄講以上幾間,香港現在仲有無其他?
No化係標made in HK
根魔我一開始都以為香港 都係大陸廠

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-7-2020 13:57 發表

咁請問炸彈手出品係本土定係國產?

引用:
原帖由 Superme 於 28-7-2020 15:37 發表

咁請問炸彈手出品係本土定係國產?
炸彈手應該係香港
但炸彈手好似有唔同既廠幫佢做
我成日都覺得炸彈手即係no化

以上都一我既推測only

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-7-2020 13:57 發表

gun魔咪S&T囉

回覆 7# 的帖子

FPR產價錢都非常香港製造
另外好多貴價ipsc相關廠都是香港產
prowin, AM, GSB, CP等等啦
還有FCC

61 12345
發新話題