發新話題

[others] 所以我唔鐘意賣野比小朋友就係咁解

引用:
原帖由 Ang123456 於 6-8-2020 07:56 發表
Well 2手賣9舊,由佢慢慢賣,睇下幾耐有水魚。
鼓勵師兄們踢爆D契弟,話雖買賣有自由,交易你情我願,但踢爆亦有自由。
T吐有D人係買賣揾食,平買講價買貴賣,一百幾拾都講價,又或者求其賣次壞野,此風不可 ...
我早排賣野賣$250條友同我講價$245,心諗我比多5蚊請你飲汽水好唔好

賣電單車一樣! 條友同我講價減一百五十蚊, 我寸翻佢買得咁辛苦不如唔好用電單車...

唉,氣槍圈子真係好多怪頭__...
你枝槍賣左比人,人地賣貴返出去已經好小事啦,
至小佢唔返轉頭搵你麻煩

有D人自己唔check清楚,又或者自己錯整壞左,
返轉頭搵你麻煩果D先慘...

另外,而家放野真係越黎越勞氣,
有D人,講價都算,唔接受仲要好似得罪左佢咁,
又講到D野得佢買唔會有其他人買,唔放比佢就一蚊都收唔到,

呀叔,有錢唔係大曬,
小弟其實就唔等錢洗既,
岩價就放,唔岩價咪繼續收返落床下底~

有時唔係小朋友先麻煩,老人家一樣咁麻煩

2 個讚好! TOP

講起'老人家 ',果位識分身ge黑實大隻的C兄,
強項係出高價,尼截人糊.賣俾人果D,有缺點就無出聲.
唔知有無C兄同佢交過手呢?

人地可能仲愁緊回程果缸油, 你咪做好心減幾舊囉
引用:
原帖由 rho837 於 9-8-2020 14:03 發表
賣電單車一樣! 條友同我講價減一百五十蚊, 我寸翻佢買得咁辛苦不如唔好用電單車...

1 個讚好! TOP

講起二手買賣不快經歷
我岩岩就比本壇會員JASONm1911放飛機

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-8-2020 19:18 發表
講起二手買賣不快經歷
我岩岩就比本壇會員JASONm1911放飛機
不意外,我出依個post之後都有人pm我話要GP25同python,之後又唔到

引用:
原帖由 kornhill401 於 10-8-2020 14:42 發表
講起'老人家 ',果位識分身ge黑實大隻的C兄,
強項係出高價,尼截人糊.賣俾人果D,有缺點就無出聲.
唔知有無C兄同佢交過手呢?
手機號碼6字頭,個樣好似有D東南亞血統果個?

引用:
原帖由 reniless 於 6-8-2020 15:06 發表
一向唔討厭倒爺倒賣行為,不過自己就唔會網上賣貨,要回覆無謂短訊已經覺得很煩,問長問短又要証明真假真係頂唔順。如果要我賣貨,我就會直接擺地灘好,買就買唔買就過主唔好煩我。
---
大陸缺錢就快爆週街都係地灘 ...
我以前都有係二手區買下野賣下野。無玩差唔多十年,最近想放早舊玩具清位,發現宜家生態真係變,好鬼鍾意文字問問題,唔講電話,問都唔緊要,仲要問內文有講內容。

回覆 18# 的帖子

小弟之前都遇到位師兄買嘢,一開口壓價超過50%,仲話唔會用咁多錢買用嚟打昆蟲都厭弱雞的槍。心諗你唔LIKE支槍咁無謂勉強喇,點知佢話加反啲賣俾佢啦⋯⋯我真係睬佢都有味,你串串貢又要壓價,我不如賣俾惜槍人啦。

引用:
原帖由 sodium97 於 11-8-2020 04:23 發表

我以前都有係二手區買下野賣下野。無玩差唔多十年,最近想放早舊玩具清位,發現宜家生態真係變,好鬼鍾意文字問問題,唔講電話,問都唔緊要,仲要問內文有講內容。
文字問題有得留底隨時睇得返我覺得好過直接通話講晒。
但唔睇內文就⋯
網上現學現賣,有錯請指正

引用:
原帖由 cyl198911 於 11-8-2020 00:20 發表

手機號碼6字頭,個樣好似有D東南亞血統果個?
不是C兄所說果位,佢手機係9字頭;1字尾.

又其事多左呢個T2 apps搞到成個二手區都冇人出post 其實forum甚全氣槍可以熄微都關o尼d事

好想返去以前可以上網約打game又冇投訴ge年代

引用:
原帖由 gunlock34 於 11-8-2020 21:06 發表
又其事多左呢個T2 apps搞到成個二手區都冇人出post 其實forum甚全氣槍可以熄微都關o尼d事

好想返去以前可以上網約打game又冇投訴ge年代
好想返去以前打outdoor電槍game唔會變要打單發既年代

引用:
原帖由 MK~ 於 12-8-2020 10:39 發表

好想返去以前打outdoor電槍game唔會變要打單發既年代
自願死 加意粉掃射,揾到班玩得起的朋友真係會樂而忘返

發新話題