18 12
發新話題

[others] 肯定面貼紙(比V社1911槍燈用)

肯定面貼紙(比V社1911槍燈用)

早排買咗張叫‘肯定面’嘅金屬貼紙,比V社1911槍燈蓋住個V社marking,點知一貼落去,就發現張貼大左好多,完全唔啱位,請問有冇大大有方法可補救到?謝謝你們

唔通剩係得我中招

有冇相睇下爭幾多!

引用:
原帖由 matthong 於 11-8-2020 01:31 發表
唔通剩係得我中招
樓主,假如我無睇呢個post,真係唔知有呢種金屬貼紙.
請問樓主, 呢隻金屬貼紙,槍街是否有得買呢?

以下為借圖一用

張金屬貼長及闊都大咗約1mm,完全入唔到凹落去框入面
唔明點解咁簡嘅嘢唔肯度啱尺寸先出

回5#

E..!呢件arm使bor. 如果唔係太厚,可否用剪刀或打磨修修佢呢?

回覆 6# 的帖子

如果裁啱size就會cut左啲字

公道啲講,似乎係VFC本身嘅問題。
下面係珍•Laser Products 310-R肉照。留意番Push switch同貼紙坑之間有幾「多」位剩先。

引用:
原帖由 matthong 於 11-8-2020 18:26 發表
以下為借圖一用
張金屬貼長及闊都大咗約1mm,完全入唔到凹落去框入面
唔明點解咁簡嘅嘢唔肯度啱尺寸先出
究竟世界上還有神嗎?

多謝師兄指出重點來
不過如果貼紙商借真數來設計產品,會唔會有啲攪笑?
又或者我地誤會了貼紙商其實出比真品用,唔係比V社

我覺得今次真係有啲失算⋯⋯
如果按番V Light 個「實際情況」嚟做係乜嘢問題都冇...
引用:
原帖由 matthong 於 14-8-2020 12:00 發表
多謝師兄指出重點來
不過如果貼紙商借真數來設計產品,會唔會有啲攪笑?
又或者我地誤會了貼紙商其實出比真品用,唔係比V社
究竟世界上還有神嗎?

研發及拍版生產嗰位人兄都幾精靈

其實係咪出黎換落RS度

回覆 12# 的帖子

都好明顯係

果張廢貼紙,Logo 又錯 font又錯,重要賣成六草嘢 ......

引用:
原帖由 f22a 於 18-8-2020 17:40 發表
果張廢貼紙,Logo 又錯 font又錯,重要賣成六草嘢 ......
希望有人出過張好D FIT SIZE....我自己而家油黑左就算

18 12
發新話題