發新話題

[KJ] CZ P09 Duty

直上、超順。而且有埋彈性拋殼勾、仿真撞針。
引用:
原帖由 gabau 於 12-8-2020 01:52 發表
係唔係免修直上?

我訂咗啦!
引用:
原帖由 geese-f-howard 於 11-8-2020 22:48 發表
原來5年前RA有出cuz p09鋼slide,呢單嘢真係而家先知
究竟世界上還有神嗎?

我就係搵唔到呢套先被逼買RA Tech!
引用:
原帖由 bennytsang16 於 12-8-2020 01:41 發表
我果枝就係換裝韓仔 Detonator 滑架、外管。

究竟世界上還有神嗎?

回覆 17# 的帖子

正,等睇你報告

AST話FDE下身賣晒,要等兩星期。
估唔到CZ P09響台灣咁好賣。
引用:
原帖由 geese-f-howard 於 12-8-2020 17:07 發表
正,等睇你報告
究竟世界上還有神嗎?

回覆 20# 的帖子

ching你都好FDE?

係,絕對係。
但今次條Slide想做Coyote Brown色。
Lower Frame啲色太淺。
引用:
原帖由 gabau 於 12-8-2020 19:55 發表
ching你都好FDE?
究竟世界上還有神嗎?

回覆 22# 的帖子

我都係FDE控,不過P09我會買灰色Frame tactical版,再配A1A Osprey silencer

聽樓上師兄講,RMR Cut版本就出。
今次配色,我想試吓玩M17隻色。
但一定唔會裝Threaded barrel。
原因係練習槍。需要一Draw就向Target打兩槍。玩Suppressor 唔係好實用。
引用:
原帖由 gabau 於 12-8-2020 23:35 發表
我都係FDE控,不過P09我會買灰色Frame tactical版,再配A1A Osprey silencer
究竟世界上還有神嗎?

回覆 24# 的帖子

咁要快速開火,suppressor確實會係負累

肯定係。
題外話:
趁而家冇乜Game打,響屋企做Dry Fire drill未嘗不可。
https://youtu.be/lYJk_ioERK8
引用:
原帖由 gabau 於 13-8-2020 00:40 發表
咁要快速開火,suppressor確實會係負累
究竟世界上還有神嗎?

回覆 26# 的帖子

男神Lucas

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 12-8-2020 10:16 發表
Detonator條Slide線修細節明顯考究好多,可惜Detonator(Trigger happy)冇造鋼版本
師兄,Detonator細節有小失誤,仿真度此次是RA勝出

竟然!?
引用:
原帖由 mp5sd42002 於 13-8-2020 10:09 發表

師兄,Detonator細節有小失誤,仿真度此次是RA勝出
究竟世界上還有神嗎?

回覆 28# 的帖子

順便請教,detonator同ra tech ge 馬記HK45滑架邊個好D

發新話題