17 12
發新話題

大西北Sten MK V

大西北Sten MK V

大家仲未有得玩,等我再放D大西北Sten MK V同木家私對比相

我本身玩英佬野,所以出得Sten Gun基本上係出幾多買幾多,特別係Sten MK V更加係紅魔必備,非買不可!因為開發呢枝Sten gun o既人本身都係英軍迷,所以佢地考證做得好足,亦明白玩家想要甚麼,所以呢批Sten gun可以講係-步到位,外型上亦無甚麼可挑剔……要講缺點暫時只有Sten MK II Late type設計上有缺點,但亦只在上槍刺時先會出事,所以對大部份玩家黎講應該無乜影響

射擊方面就唔係無缺點,最大缺點係無彈唔識停,雖然設計上係可以set到識停,但說明書就講明,用咗呢個功能隻飛機會好易爆……至於有師兄堤及彈匣底o ring問題,因為我未預到所以……唔知……

附件

22-8-2020 00:11

MK V Bolt 的行程比MK II 短

三件木,其中一舊係西北,兩件Made in UK

1 個讚好! TOP

幾時有貨呀...等左好耐啦...

我有枝T托版
成枝槍都好正
最可惜係個停止擊發設計 如果佢學we咁
打晒就托起valve knocker咁就完美了

回覆 3# 的帖子

成枝槍真係爭呢樣……

仲有……以我所知……仲有三個版本會出……有一枝……亦係必買……

期待'Queen爺 '的開箱文分享.

引用:
原帖由 kornhill401 於 22-8-2020 12:27 發表
期待'Queen爺 '的開箱文分享.
你有冇興趣買呀?

引用:
原帖由 queen 於 22-8-2020 12:24 發表
成枝槍真係爭呢樣……

仲有……以我所知……仲有三個版本會出……有一枝……亦係必買……
可否比多小小資料有關‘必買’果支?

應該黎緊呢個星期會返貨...

附件

23-8-2020 13:21

引用:
原帖由 七點六二 於 22-8-2020 14:20 發表

你有冇興趣買呀?
今年軍費預留左俾UZI和鋼G17.所以.....呢支要等等

引用:
原帖由 kornhill401 於 23-8-2020 15:25 發表

今年軍費預留左俾UZI和鋼G17.所以.....呢支要等等
木傢俬唔係成日有得賣...

引用:
原帖由 七點六二 於 22-8-2020 14:21 發表

可否比多小小資料有關‘必買’果支?
對我嚟講必買那枝……我唔知廠比唔比我講,對我黎講必買o既原因係呢枝跟pistol grip,個款之前亦未出過……

引用:
原帖由 queen 於 24-8-2020 09:27 發表

對我嚟講必買那枝……我唔知廠比唔比我講,對我黎講必買o既原因係呢枝跟pistol grip,個款之前亦未出過……
咁正?等我拭目以待...

回覆 12# 的帖子

我見Qxf有現貨啦,拎左未?

引用:
原帖由 queen 於 27-8-2020 16:15 發表
我見Qxf有現貨啦,拎左未?
剛剛回來...一支係shoei kit, 一支係大東北...

附件

27-8-2020 17:13

27-8-2020 17:13

27-8-2020 17:19

27-8-2020 17:19

引用:
原帖由 七點六二 於 23-8-2020 13:21 發表
應該黎緊呢個星期會返貨...
銅槍托尾板好正
好有vintage feel

但唔係好明當時點解咁興銅尾板 鋼唔得咩?

17 12
發新話題