發新話題

KWA TAR21 GBB 卡彈

KWA TAR21 GBB 卡彈

有冇師兄支 TRA21 有呢個情況?

師兄係咪用普通m4 匣?如係,係會卡彈
我用原庄t21 匣打咗3塲都冇試過卡爽YY
試吓用番原庄

回覆 2# 的帖子

我都有試原裝匣,都有咁情況。有時粒彈重食咗落上彈坡!!

咁奇怪,有冇睇到推彈桿係咪係正常位?
我之前支KTR03 都試過係好似你咁 jam
最後發覺係上彈彼問題,耍成個身換先叫正常番

枝枝kwa都卡

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 24-8-2020 22:04 發表
枝枝kwa都卡
枝枝都睇彩數

附件

24-8-2020 22:13

24-8-2020 22:13

引用:
原帖由 m14teddy 於 24-8-2020 22:03 發表
咁奇怪,有冇睇到推彈桿係咪係正常位?
我之前支KTR03 都試過係好似你咁 jam
最後發覺係上彈彼問題,耍成個身換先叫正常番
請教C兄 ,..上彈彼..係什麼樣子呢?它在那個位置呢?
和有什麼作用呢?請C兄多多指教!謝謝!

引用:
原帖由 kornhill401 於 24-8-2020 23:58 發表

請教C兄 ,..上彈彼..係什麼樣子呢?它在那個位置呢?
和有什麼作用呢?請C兄多多指教!謝謝!
紅圈位置就係上彈彼

附件

25-8-2020 00:33

1 個讚好! TOP

或者試吓打單飛,唔好打連發試吓

回覆 9# 的帖子

無打連發,單飛都係咁!!

有時間要

引用:
原帖由 m14teddy 於 25-8-2020 00:33 發表

紅圈位置就係上彈彼
謝謝C兄給予小弟有關知識.

引用:
原帖由 wing8541 於 25-8-2020 13:04 發表
無打連發,單飛都係咁!!

有時間要
用咩牌子BB彈?
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

回覆 12# 的帖子

BLS 0.28

之前試過用KSC彈會卡,轉用WE之後無卡過
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

發新話題