21 12
發新話題

有比賽feel ge戰鬥手槍

有比賽feel ge戰鬥手槍

小弟想買把有d比賽feel ge手槍落場(唔係打比賽),請問ching們有何提議。已知有出過airsoft,符合小弟要求ge槍有p226 xfive同 cz shadow

CZ-P09 Duty。
引用:
原帖由 gabau 於 24-8-2020 23:00 發表
小弟想買把有d比賽feel ge手槍落場(唔係打比賽),請問ching們有何提議。已知有出過airsoft,符合小弟要求ge槍有p226 xfive同 cz shadow
究竟世界上還有神嗎?

回覆 2# 的帖子

ching點睇cz同門ge sp01 tactical?

STI STACCATO 2011系列, 比賽款DUTY款都有

回覆 4# 的帖子

已經有一把,暫時睇緊p226 x5同 sp01

回覆 6# 的帖子

x5係幾正,但係真槍bore axis好似比較高

樓主,呢支會否考慮呢?

回覆 8# 的帖子

太大把,唔太方便落場打game,我宜家心水係sp01

引用:
原帖由 ayaka 於 25-8-2020 00:29 發表
STI STACCATO 2011系列, 比賽款DUTY款都有

型。
FBC1

回覆 10# 的帖子

好正,等緊army r604, 睇下可唔可以搞到咁樣

How about cz shadow 2?
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

回覆 12# 的帖子

shadow 2都唔錯

宜家心水有:西爸根P226 X5同KJ SP01 Urban Grey。另外等KJ P09 Optics Ready見街一定會入

引用:
原帖由 gabau 於 25-8-2020 21:32 發表
shadow 2都唔錯
咁啱唔啱feel ?

附件

25-8-2020 23:16

25-8-2020 23:16

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

21 12
發新話題