發新話題

KJW SP-02 shadow開箱和小評.更新2020.9.1

KJW啲槍,我由M9打起,原裝準、直、遠,但彈匣漏氣;
KP-01 (P226),氣化差到叫人絕望;
KJW由KC-02開始,叫做有產品可以上得枱面,到CZ-75系列叫做好好多。
近來入手CZ P-09 Duty,我都要足足考慮兩年,前後問過幾個人,再借槍試打先敢再入坑。
但KJ又回到老問題: Coating差。
所以送去做Cerakote,又或者打爛乜零件就換比較化算。
至於P-09 Duty嘅射擊表現,絕對對得住價錢。
所以SP-01、Shadow系列真係買得過。
如果換埋TNT Hop Up膠同管,表現毫不比Marui差。
引用:
原帖由 terry_wai 於 30-8-2020 22:55 發表
繼上次三年後購入SP-01,今次見到英雄有限時會員登記,買滿500HKD可以登記做會員已後買嘢有95折,特別商品有九折,行過諗咗兩諗就順便買埋SP-02,上年見到KJ一出既時候已經有啲心郁郁,今次順便當支持下 ...
究竟世界上還有神嗎?

Cerakote.....
引用:
原帖由 horenhim 於 1-9-2020 16:54 發表
佢而家d coating好廢,一定甩青的
鋼件有得換,但係slide frame冇
究竟世界上還有神嗎?

唔係啩,管連膠都係$240咋喎⋯⋯
引用:
原帖由 terry_wai 於 30-8-2020 23:52 發表
TNT 件個價錢可以買多支SP01,當時有諗過但真係買唔落手,原廠玩下CQB性能都夠用,
KJW SP系列用黎收藏都好,支支都幾靚仔
究竟世界上還有神嗎?

去吸力X買都係$240。(P-09)
引用:
原帖由 terry_wai 於 1-9-2020 18:02 發表
唔通我記錯,佢啱啱出嗰時好似冇咁平
究竟世界上還有神嗎?

捨得,搞緊。
引用:
原帖由 horenhim 於 1-9-2020 17:54 發表

噴過, hold得麻麻,
始終是廢金屬 no offence大部分玩具都是廢廢的
一定好過原裝,前提是你捨得...
究竟世界上還有神嗎?

發新話題