發新話題

[GHK] Ghk Glock17幾時出?

引用:
原帖由 Carlos368 於 3-9-2020 11:52 發表

但是睇到ghk的ak更加入吾落手,因為3千左右已經有鋼身的ak,鋁身m4反而貴成千
Ghk M4有licence同原裝已經鋼火控鋼bolt
Ghk ak 換埋鋼火控鋼bolt其實都四千, 計落差唔多
Btw等匠神條鋼bolt等到勁都長

引用:
原帖由 mg36 於 3-9-2020 22:24 發表

Ghk M4有licence同原裝已經鋼火控鋼bolt
Ghk ak 換埋鋼火控鋼bolt其實都四千, 計落差唔多
Btw等匠神條鋼bolt等到勁都長
匠神條bolt有咩特別?
我打算買w&s

匠神條 bolt 是鋼,外觀比 W&S 美觀,而且重量「偷輕」了,可以保持一定的後挫力,但不會減慢射速。
師兄可以參考試槍片︰
https://www.youtube.com/watch?v= ... Bjlj7Ezl9WHuIzj_V5Y
引用:
原帖由 jn_jona 於 4-9-2020 00:06 發表

匠神條bolt有咩特別?
我打算買w&s

但行程都係不足

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 2-9-2020 11:25 發表
GHK話已經做好晒,等Umarex批出貨,咁你企係Umarex立場諗,會唔會畀自己商品打自己商品
版權曱甴自己食水太深先打到啫... 明明枝槍本身賣450~650, 食水食到過千, 要真字下體再加幾百
合理D賣7百前後咪各有各賣

引用:
原帖由 kornhill401 於 3-9-2020 11:24 發表

WOW!呢個價錢,俾多幾百可以買佢地ge長槍了.
咁...到時睇佢找幾多紅魚才作決定了.
謝謝C兄給予有關答案!
佢好似鋼,呢個價有鋼同呢種像真度,無得比

引用:
原帖由 里安 於 5-9-2020 00:50 發表

佢好似鋼,呢個價有鋼同呢種像真度,無得比
似乎要換個心態,當作買真槍咁;尼買呢支玩具槍了.

引用:
原帖由 等放工 於 4-9-2020 23:50 發表

版權曱甴自己食水太深先打到啫... 明明枝槍本身賣450~650, 食水食到過千, 要真字下體再加幾百
合理D賣7百前後咪各有各賣
當年初初有這種玩法時,大家也很開心加貴一點點有美觀像真的MARKING,
甚至無MARKING 不歡,白版槍就是不合格不值得買,玩家胃口也被養大了。
但十年過去,眼見版權合作廠的槍愈賣愈貴,現在新品都差不多千三、四元一支,相比起當年數百元一支已是兩個世界。
然而問題是,這是一個不可走回頭路的選擇,玩家不會突然接受白牌槍,版權廠不會突然收平你版權費。
結果就是槍愈來愈貴,但廠家賺的愈來愈少,收入少,能投入開發的資源自然也少,這是一個死胡同。

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 kornhill401 於 5-9-2020 13:02 發表

似乎要換個心態,當作買真槍咁;尼買呢支玩具槍了.
咁好多師兄玩支手槍上萬都唔係新鮮事😅只係大家需求唔同

如果唔洗玩到呢種程度,市場已有大量選擇,唔洗等呢支

一步到位都值得等一下。預備定先。

引用:
原帖由 Dave 於 5-9-2020 14:32 發表

當年初初有這種玩法時,大家也很開心加貴一點點有美觀像真的MARKING,
甚至無MARKING 不歡,白版槍就是不合格不值得買,玩家胃口也被養大了。
但十年過去,眼見版權合作廠的槍愈賣愈貴,現在新品都差不多千三、 ...
真係比貴左但FULL MARKING都還好

最慘而家係貴左好多之餘...仲要肉酸MARKING 0個下先慘...

(繼續等GLOCK GEN4 FULL MARKING中...不過睇怕都係等馬記X吉打比較有希望...版權版都係算吧)

引用:
原帖由 Kwind 於 7-9-2020 18:23 發表

真係比貴左但FULL MARKING都還好

最慘而家係貴左好多之餘...仲要肉酸MARKING 0個下先慘...

(繼續等GLOCK GEN4 FULL MARKING中...不過睇怕都係等馬記X吉打比較有希望...版權版都係算吧)
FOOL Marking

俾Marking fool咗....
由女火金開始。
引用:
原帖由 RCOOH 於 7-9-2020 22:23 發表

FOOL Marking
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 7-9-2020 22:34 發表
俾Marking fool左....
由女火金開始。
所以當年在'朗哥 '度,0願買支俾佢..噴到成面氣..ge G17 Gen4.
都唔買佢'女火金 '果支聲稱授權版ge G17 Gen4.
果支雖然俾佢噴到成面氣,起碼都叫做真正full marking.
仲有個都算係精美塑膠槍盒,載住支玩具槍tim.
利申:小弟以觀賞為主.

咁「謎版」先至係你杯茶.....
引用:
原帖由 kornhill401 於 8-9-2020 12:09 發表

所以當年在'朗哥 '度,0願買支俾佢..噴到成面氣..ge G17 Gen4.
都唔買佢'女火金 '果支聲稱授權版ge G17 Gen4.
果支雖然俾佢噴到成面氣,起碼都叫做真正full marking.
仲有個都算係精美塑膠槍盒,載住支玩具 ...
究竟世界上還有神嗎?

發新話題