發新話題

槍街槍店邊個員工好邊個員工衰㗎

引用:
原帖由 Ang123456 於 24-9-2020 08:18 發表
首選是Shooter compact的光頭佬, 禮貌, 態度西槍街數一數二!
SHOOTER光頭佬都幾好態度呀 有問有答 對答都正常 冇西聲西氣

回覆 76# 的帖子

若師兄說的不是反話,恕小弟未能感受得到。
若師兄所說的是反話,小弟十分同意兼領會。

光頭佬態度真係要睇彩數...
網上現學現賣,有錯請指正

引用:
原帖由 Ang123456 於 21-10-2020 18:44 發表
若師兄說的不是反話,恕小弟未能感受得到。
若師兄所說的是反話,小弟十分同意兼領會。
師兄是否有不愉快經歷?

引用:
原帖由 swat328 於 20-10-2020 21:32 發表

No offense,
其實佢叫阿Wing唔係叫肥仔
佢係堅好態度, 有問必答
出街搭車撞到佢都會同我打招fu

引用:
原帖由 swat328 於 20-10-2020 21:32 發表

No offense,
其實佢叫阿Wing唔係叫肥仔
請教C兄, 叫佢'Wing '哥好,或是叫佢'榮哥 '好呢?

回覆 72# 的帖子

我買得copy鏡就預左會震壞,可能佢地試過有客返轉頭投訴,不過我都寧願佢講都明,由個客自己決定買定唔買,係奇怪佢真係事先聲明左好多次

引用:
原帖由 車厘子 於 22-10-2020 11:47 發表

佢係堅好態度, 有問必答
出街搭車撞到佢都會同我打招fu
ching 勁 一定係成日幫襯
童工個蔡生走左之後
宜家童工主要得番3個店員: wing, 一個戴眼鏡光頭型男, 同一個好多頭髮高大壯男
3個都好堅 識好多野
有冇人知除左阿wing 之外果兩個叫咩名?

明記 d 人馬宜家service比以前好左
戴眼鏡長頭髮果個阿健會走過黎招呼d客
另外戴眼鏡短頭髮 長時間扁嘴 果個靚仔叔叔 終於會露齒大笑
c go (大老闆) 會有講有笑

引用:
原帖由 Marxman 於 24-10-2020 01:16 發表

童工個蔡生走左之後
宜家童工主要得番3個店員: wing, 一個戴眼鏡光頭型男, 同一個好多頭髮高大壯男
3個都好堅 識好多野
我好少買野,多數都係D FD買野多,不過就行KWS行左廿年, D槍店有反咁上下歷史O既都唔會點理我

「童工個蔡生」是不是短頭髮、無戴眼鏡、中等身材、比較多笑容、很多說話果位叔叔? 他以為他是老細,他走了去邊?
引用:
原帖由 Marxman 於 24-10-2020 01:16 發表

童工個蔡生走左之後
3個都好堅 識好多野

引用:
原帖由 bennytsang16 於 28-10-2020 10:46 發表
「童工個蔡生」是不是短頭髮、無戴眼鏡、中等身材、比較多笑容、很多說話果位叔叔? 他以為他是老細,他走了去邊?    
蔡生 係童工做左好耐(應該超過10年) 超短頭髮/光頭 天天著深藍色polo 黑黑實實 身高約170cm 門牙中間有條大gap
佢而家冇做了
聽聞退左休 拿了一大筆錢過了澳門 賭少少咁
之前去童工都會同佢吹水

童工買過幾次槍,都係後生個個既幾好服務,有問必答(前題問題唔好太低能),唔錯.

引用:
原帖由 kensmaner 於 2-11-2020 16:36 發表
童工買過幾次槍,都係後生個個既幾好服務,有問必答(前題問題唔好太低能),唔錯.
我個friend去睇槍 叫個員工俾枝槍佢

我個friend去睇槍 叫個員工俾枝槍佢

發新話題