20 12
發新話題

[others] Armorerworks DE 10 Inch Conversion Kit Review (11/20 #8新增照片)

Armorerworks DE 10 Inch Conversion Kit Review (11/20 #8新增照片)

話說都算係半個BIO FANS , 真心鐘意WE BIO 系列...解決左馬記膠身缺憾

DE更加係唔話得...直接改善馬記短行程及膠身既不足

拍左條片 開箱 10吋 DE KIT , 有興趣既師兄可以去睇睇 ==> https://youtu.be/fZ0PuHw8_z0

簡單開箱

全KIT配件

外管一覽

特製後準星

特製SAFTY

GRIP都算唔錯...可惜係膠

總結今次套KIT非常唔錯 , 希望有機會繼續出埋舊款...唔洗成日對住馬記支膠槍

隻GRIP都算有水準,膠得尼望落去,有木的質感.

我落左條250mm inner

謝師兄分享

謝分享,這套好看,而且KIT 才數百元夠便宜。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

回覆 1# 的帖子

支援一下, 這把真的好玩, 小弟都是因為這10寸Kit才入DE!

附件

19-11-2020 12:52

19-11-2020 12:52

好似two tone好睇啲
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

不同配置...任君選擇

普通上下身

L6上身配普通下身

普通上身配RAIL下身

L6上下身

10吋上身配普通下身

10吋上身配RAIL下身

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 Kwind 於 20-11-2020 10:41 發表
不同配置...任君選擇

普通上下身

L6上身配普通下身

普通上身配RAIL下身

L6上下身

10吋上身配普通下身

10吋上身配RAIL下身
請問你個10吋上身配普通下身, 如果剩係買銀色配 kit 既話, 咁剩係得外管係黑色, 就唔係成支上身黑色
咁請問點樣先可以做到你張相入面既效果?
咪要買兩支槍先做到?
唔該

引用:
原帖由 tangfung 於 20-11-2020 10:56 發表

請問你個10吋上身配普通下身, 如果剩係買銀色配 kit 既話, 咁剩係得外管係黑色, 就唔係成支上身黑色
咁請問點樣先可以做到你張相入面既效果?
咪要買兩支槍先做到?
唔該
YES...要還原GAME入面既配色係需要買兩支

回覆 10# 的帖子

Oh.........................
唔該你
諗緊係咪可以剩買 slide 就可以唔使買兩支

引用:
原帖由 tangfung 於 20-11-2020 11:21 發表
Oh.........................
唔該你
諗緊係咪可以剩買 slide 就可以唔使買兩支
唔知代理有冇得剩買SLIDE...可以去問問

暫時我識既有砌 2 TONE色都係買兩支砌的...因為可順便還原埋換6吋上身

係bor! two tone仲靚仔.

回覆 12# 的帖子

請問, 呢條 10 吋 kit 可唔可以上 tracer?
唔該

回覆 14# 的帖子

樓上d相見到可以

20 12
發新話題