發新話題

[VFC] PSG-1

引用:
原帖由 48191 於 10-3-2021 01:53 發表
紙唔紙上談兵,到你講?
我就係由今日開始唔會再幫襯你。記住唔好做我生意喇。
Goodnight 。
啊用家師兄你慳啲啦
你連我係邊間都唔知
你呢我鋪頭我送支vfc psg1俾你又點話
費事你摸都未摸過支槍冇料扮四條

請兩位C兄冷靜. 等我攪下笑啦.
PSG-1原廠支三腳架,都幾難搵到,就算搵到,我估都唔會平得去邊.

偶然搵到亞仔pick埋一邊ge相機架.咁就(螺)尼同'馬記 '支PSG-1影番張相;
我覺得兩者好似都幾夾下咁.只是隻腳架係軟膠可屈果款,不能乘重.

引用:
原帖由 kornhill401 於 10-3-2021 13:09 發表
請兩位C兄冷靜. 等我攪下笑啦.
PSG-1原廠支三腳架,都幾難搵到,就算搵到,我估都唔會平得去邊.
偶然搵到亞仔pick埋一邊ge相機架.咁就(螺)尼同'馬記 '支PSG-1影番張相;
我覺得兩者好似都幾夾 ...
唔得,要用梗係裝隻猛男粉紅色腳架

Pink Sexy Gun 1

回覆 137# 的帖子

令我諗起有D 手提電話自拍棍可以變成三腳架. 如果只係做個款可以諗諗?
"At the common law no man can be prohibited from working at any lawful trade, for the law abhors idleness."

Sir Edward Coke

好奇 真係會有人拎呢支落場玩, 好多人都用來掛牆
掛牆既,理得佢有幾多發 都係買一隻短匣就算
落場既,你都唔會唔得閒理佢外觀 直接用g3匣去玩
好似我玩m16咁 打親都用30發匣 影相咪用20發匣

好奇?我砌一枝鋼1911都拎落埸打,有問題?
我枝井勝一百週年版都落過幾次場喎⋯⋯
引用:
原帖由 Spitfire 於 11-3-2021 06:50 發表
好奇 真係會有人拎呢支落場玩, 好多人都用來掛牆
掛牆既,理得佢有幾多發 都係買一隻短匣就算
落場既,你都唔會唔得閒理佢外觀 直接用g3匣去玩
好似我玩m16咁 打親都用30發匣 影相咪用20發匣
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 11-3-2021 07:21 發表
好奇?我砌一枝鋼1911都拎落埸打,有問題?
我枝井勝一百週年版都落過幾次場喎⋯⋯
咁你落場咪用返g3匣 個個都嫌重掛牆算
好明顯隻短匣個target就唔係for你又要落場又要短匣既少數特別例子
笑死 咁簡單道理都唔明

你啱,所以短匣真係不了。
引用:
原帖由 Spitfire 於 11-3-2021 07:51 發表

咁你落場咪用返g3匣 個個都嫌重掛牆算
好明顯隻短匣個target就唔係for你又要落場又要短匣既少數特別例子
笑死 咁簡單道理都唔明
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 RCOOH 於 10-3-2021 13:25 發表

唔得,要用梗係裝隻猛男粉紅色腳架

Pink Sexy Gun 1
又係bor,搵D pink色ge dom dom試下先.

引用:
原帖由 derp 於 10-3-2021 23:56 發表
令我諗起有D 手提電話自拍棍可以變成三腳架. 如果只係做個款可以諗諗?
謝謝C兄的提議. 我都係覺得圖中的腳架'黑媽媽 ';好似爭咁D咁?

引用:
原帖由 阿堅 於 8-3-2021 20:31 發表
宜家出面賣緊D短匣全部都係custom cut短改架
唔係vfc自己出既短匣
病病custom開差唔多九百蚊隻,山雞好似萬三円

咁ge價錢我就真係買唔落手
萬三円呢個價錢,食水好似深左D咁.

引用:
原帖由 kornhill401 於 11-3-2021 13:17 發表

萬三円呢個價錢,食水好似深左D咁.
願者上釣嘛, kriss 支膠槍炒到7k 一樣有人要
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 11-3-2021 13:22 發表

願者上釣ma, kriss 支膠槍炒到7k 一樣有人要
我見過有C兄叫價9k放售.

我窮,所以冇辦法買你啲嘢。
反正你啲嘢唔見得出色。
唔駛預我。

孤芳自賞真係可悲
同時更正你,法拉利就出SUV— Ferrari Purosangue,真係坐到4-5個人。
https://autos.udn.com/autos/story/7826/5249090
繼續活響自己嘅世界啦。
引用:
原帖由 Jagdtiger1944 於 11-4-2021 04:48 發表

數字人拉低曬論壇素質... 成日冇料扮四條講埋D乜野法拉利衰在冇5個座位呢類偉論...  你不如自己買枝VFC PSG-1 拖喉改連發改埋用Marui 500發G3鏈匣啦

究竟世界上還有神嗎?

發新話題