發新話題

[VFC] PSG-1

引用:
原帖由 48191 於 30-1-2021 19:42 發表
唉,我真係好懷疑佢以前有冇出過MP5K短匣⋯⋯
冇, 我苦等多年既mp7 短匣都冇出過
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 30-1-2021 19:55 發表

冇, 我苦等多年既mp7 短匣都冇出過
都係算把啦~

PSG-1 是在下望穿秋水的款式,六千餘元不是問題,問題是在下很難說服自己這是一柄PSG-1...

除非有專用鏡和短匣,否則直接無視算了
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 31-1-2021 11:35 發表
PSG-1 是在下望穿秋水的款式,六千餘元不是問題,問題是在下很難說服自己這是一柄PSG-1...

我覺得假如'馬記 '支鏡,可以上到呢支玩具槍,都還算好少少.

引用:
原帖由 kornhill401 於 31-1-2021 11:50 發表

我覺得假如'馬記 '支鏡,可以上到呢支玩具槍,都還算好少少.
馬記支鏡的鏡座位置是膠的,上到都會美中不足
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

比較期待同期公布既 FAL gbb同 mp5k gen2

引用:
原帖由 Dave 於 31-1-2021 11:35 發表

SAME HERE....已暫時放棄...等後續情況再算

我就覺得$6000又唔係貴,
識人攞貨都係5000唔過中
支鏡有時候可以去歐洲趁老婆買手袋嗰時睇吓二手貨都係$600歐羅多啲
隻匣得閒就自己改短,唔得閒咪搵下光頭仔買隻真夾改玩具插住落去先

引用:
原帖由 goodsmile 於 1-2-2021 11:38 發表
識人攞貨都係5000唔過中
支鏡有時候可以去歐洲趁老婆買手袋嗰時睇吓二手貨都係$600歐羅多啲
隻匣得閒就自己改短,唔得閒咪搵下光頭仔買隻真夾改玩具插住落去先
枝鏡一定會漲價
玩具出推高真鏡價唔係第一日既事

回覆 24# 的帖子

漲價冇所謂呀,
依家最怕飛唔到去歐洲,
老婆個個禮拜落完方
入幾次愛馬仕比直接飛去歐洲個差價都唔知貴左幾多程頭等機票

橫惦都係賤貨鬥窮人,
我諗緊自已print個mount的可能性 再搭支垃圾鏡做下樣, 只係未度好點裝支鏡上去.

下面係求其畫完全無度尺的試作圖

引用:
原帖由 jn_jona 於 1-2-2021 11:50 發表

枝鏡一定會漲價
玩具出推高真鏡價唔係第一日既事
之前t two有人放萬7

[quote]原帖由 goodsmile 於 1-2-2021 11:38 發表
識人

引用:
原帖由 hendry9881 於 1-2-2021 12:45 發表

果枝咁新,叫價高啲好正常

引用:
原帖由 hendry9881 於 1-2-2021 12:45 發表

早前見呢個網,有幾位C兄,拆左'馬記 '支鏡,只放支槍.都係1千大元多D.

發新話題