發新話題

[VFC] PSG-1

引用:
原帖由 sam524 於 10-2-2021 18:39 發表

DNA本身就定位對高端玩家 唔係我喱d窮鬼
香港某d店就更加係面對最頂頂個尖尖端o既玩家
開到幾貴都會有人買 而且唔會講價仲覺得抵
又唔好咁講,
人係會追求更美好嘅事物,
如果金錢換唔到物質享受形同廢紙
俾多啲錢獲得更多享受冇乜問題

不過嗰個商業手法真係同油公司冇分別
雖然唔揸車可以坐巴士

講真短唔短匣問題唔大,原裝出埋dummy or打得既短匣當然更佳
但自己唔連鏡之餘條鏡橋又鬼咁度縮肉酸恕我不維敢恭

引用:
原帖由 天翔翼 於 10-2-2021 20:07 發表
講真短唔短匣問題唔大,原裝出埋dummy or打得既短匣當然更佳
但自己唔連鏡之餘條鏡橋又鬼咁度縮肉酸恕我不維敢恭
鏡橋肉酸唔成問題,
橫掂可以拆咗佢
最大問題估唔到mount 係空心
真係一日唔死仲玩緊槍
Vfc年年都比到驚喜你

引用:
原帖由 goodsmile 於 10-2-2021 20:15 發表

鏡橋肉酸唔成問題,
橫掂可以拆咗佢
最大問題估唔到mount 係空心
真係一日唔死仲玩緊槍
Vfc年年都比到驚喜你
請教C兄, mount 係空心?咁...假如放左支鏡上去,
後果會係點樣呢? 謝謝!

引用:
原帖由 kornhill401 於 11-2-2021 14:05 發表

請教C兄, mount 係空心?咁...假如放左支鏡上去,
後果會係點樣呢? 謝謝!
基本上冇影響,馬照跑舞照跳鏡照上

引用:
原帖由 goodsmile 於 11-2-2021 15:03 發表

基本上冇影響,馬照跑舞照跳鏡照上
謝謝C兄給予有關答覆.

其實會唔會有廠出番枝鏡?好多人都有槍無鏡,Marui 枝鏡個mount 就膠來既,GBB 都唔知頂唔頂到......

台灣果邊,已經有災情了.

引用:
原帖由 kornhill401 於 14-2-2021 15:06 發表
台灣果邊,已經有災情了.
第一水無災情就唔係女金火
呢啲係女金火傳統習俗

引用:
原帖由 goodsmile 於 14-2-2021 16:40 發表

第一水無災情就唔係女金火
呢啲係女金火傳統習俗
Parts Shattered, Gameover,PSG

引用:
原帖由 RCOOH 於 14-2-2021 16:45 發表

Parts Shattered, Gameover,PSG
Parts Shattered, Gameover ,NUMBER ONE

不過公道啲,
爛咗嗰件應該就係前護木,
而且好似膠水氾濫?
之前我嗰把416a5都係膠水泛濫唔夠膽強行拆
要用熱風槍吹一陣就好輕鬆拆到

無意中,在以前'QXF '現已改左'HXXXX 'ge面書.
發現有短匣影片,雖然係用G3尼試.照計都可用在PSG-1 GBB度卦?
https://www.facebook.com/newqrf/videos/451382606105622/

好想買支PSG-1, 如果VFC很出支只係網圖片見到所謂SAS用 G3K Urban Sniper Rifle (G3K 配 fat hand guard / G3 bipod 及 PSG-1 尾柄 包埋支 山寨Schmidt & Bender PMII同類型款式鏡)! 咁就一定買來卦牆!

引用:
原帖由 kornhill401 於 15-2-2021 14:54 發表
無意中,在以前'QXF '現已改左'HXXXX 'ge面書.
發現有短匣影片,雖然係用G3尼試.照計都可用在PSG-1 GBB度卦?
https://www.facebook.com/newqrf/videos/451382606105622/
應該是玩家自行車短的,不是市販品。

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

發新話題