發新話題

[VFC] PSG-1

引用:
原帖由 matthong 於 30-1-2021 10:45 發表

轉頭可能又有X村光学出鏡比佢
呢間野真係賣款

光學方面真係唔值呢個價
G28鏡好暗 而且低倍果時應該唔同佢mark個位
Eg.8倍位可能係15x

引用:
原帖由 goodsmile 於 1-2-2021 11:38 發表
我就覺得$6000又唔係貴,
識人攞貨都係5000唔過中
支鏡有時候可以去歐洲趁老婆買手袋嗰時睇吓二手貨都係$600歐羅多啲
隻匣得閒就自己改短,唔得閒咪搵下光頭仔買隻真夾改玩具插住落去先
枝鏡一定會漲價
玩具出推高真鏡價唔係第一日既事

引用:
原帖由 520df10 於 6-2-2021 15:44 發表

支鏡收到料台灣仔諗住出高仿,
希望唔會好似pmii 簽咗合約要高價先供應日本,
相信50年回歸前應該買到。
即係枝pm ii已有台灣出貨低價版?

引用:
原帖由 520df10 於 6-2-2021 17:02 發表

賣晒了,之前10500台紙之嘛
雙邊s&b full marking都係13000之嘛,
都係掛north川名出貨?
其實我覺得以佢既光學質素 都係貴

引用:
原帖由 goodsmile 於 6-2-2021 18:13 發表

同m40支鏡一樣,都係做個樣...
亦都唔係支支鏡歸零到
M40a5既話買vector 仿pm ii冇字版刻返d字扮m8541好過(m8541有兩款turret, 其中隻match)

悍武,eg做vortex copy間廠好過,但reticle甩野

引用:
原帖由 Pvt.King 於 8-2-2021 22:10 發表

請教下vector 支PMii可以去邊處搵到無字版? 想買來裝落110
大陸d光電網,阿里媽媽
我之前買開野果間光電網有 但好似摺左

引用:
原帖由 gabau 於 9-2-2021 19:14 發表
掛vector名ge係停咗產,但係你可以去ppt outdoor搵掛canis lactrans名ge
係wor
可惜多左d字

呢個價好似砌枝ral8000 g3 dmr好過

引用:
原帖由 goodsmile 於 16-2-2021 20:50 發表

😂我砌緊ral8000 mp5
手作燒啦曲ral8000
仲等緊個其他零件喺德國坐緊船過嚟
正!
個4 pos公仔下身直接買?
因為cerakote左 公仔好似印上去?定做滲線?

引用:
原帖由 goodsmile 於 17-2-2021 00:29 發表

新款tan色骨同埋個鏡Mount都買到原裝香港貨
依家煩緊下身......
原裝香港下身要連埋火控買,
幾年前絕對夠膽...而家人大左怕死
如果先雕刻深佢再滲線又驚俾人話唔還原
印上去又怕唔准
估佢係用移印
手工仿要好有心機

引用:
原帖由 七點六二 於 25-4-2021 10:01 發表
某國外網站有以下腳架...(純粹分享)如果有違規請刪除...
Task force 應該又係v記黎

我買左佢套cnc fde 416身比枝vfc 416 cag

發新話題