發新話題

[VFC] PSG-1

引用:
原帖由 matthong 於 30-1-2021 16:49 發表

賣完第一水之後,我估第二水V社會出鏡,第三水出短匣,刺激銷路
唔會呀, 除左用短匣既手槍, eg hk45c, g19, g42, etc. VFC 冇出過短匣俾自己既槍
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 48191 於 30-1-2021 19:42 發表
唉,我真係好懷疑佢以前有冇出過MP5K短匣⋯⋯
冇, 我苦等多年既mp7 短匣都冇出過

引用:
原帖由 kornhill401 於 8-2-2021 18:15 發表

我覺得馬記支鏡,假如裝到上去,又唔同講法了.
呢支真鐵要成差不多10萬港元,E加玩具槍才7千有找.買得過!
馬記支鏡裝到的,VFC 之前請左唔會出鏡,如果要鏡,一係買珍,一係MARUI

但MARUI 果支係4X

引用:
原帖由 阿堅 於 7-2-2021 21:13 發表
有Full marking,隻mount 似係啤既空心,真野應該係實心。
如果唔上真個支鏡ZF 6x42 PSG1/marui個支就要搵嘢填番個窿
條外管鋁既
個助推制係裝飾品。可以直上magpul grip
拆左mag release 下面份野可以上G ...
師兄,想請教下,trigger 同 mag release 制 係唔係鋼? THX

引用:
原帖由 阿堅 於 8-2-2021 19:05 發表

裝到呀,vfc拎去武哈個支都係裝marui鏡。你可以去搵返D相
謝謝解答

鋼trigger 有驚喜, 慳左換補品既錢, 又唔怕好似g3/mp5 果隻咁甩油

引用:
原帖由 goodsmile 於 10-2-2021 16:48 發表

女金火話就話限量產品,出幾多得佢自己知
10把又可以話係限量,一億把又可以話限量😂
如果限量, 咁我諗係好似鎩系列咁, 得出一水

引用:
原帖由 kornhill401 於 10-2-2021 16:28 發表

咁講...即是6XXX呢個價錢,有下調空間? 期待,期待.
我都期待, 6k 有d 唔合理

引用:
原帖由 kornhill401 於 11-3-2021 13:17 發表

萬三円呢個價錢,食水好似深左D咁.
願者上釣嘛, kriss 支膠槍炒到7k 一樣有人要

發新話題