發新話題

[認真] 牛年就到,埋單計數.

沒GAME 打的日子反而買多了槍...

除了有開箱的,還有PP2000, HI POWER X 2 , WE GLOCK ARMY GLOCK, 一堆ARMY 潮款手槍,STRIKER 12 , MP 18 , COLT PYTHON...應該差不多了...好像..

當中想介紹的有PP2000 和大陸已停售水彈STRIKER 12 ... 不日上映

2021 最期待的是MARUI AK GBB

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

好長.....
引用:
原帖由 gabau 於 12-2-2021 00:53 發表
我ge第一炮應該會係Archwick SPR300
究竟世界上還有神嗎?

我都係等緊佢話左會出ge鋼Glock 17同鋼UZI.
係bor..仲有支SOCOM GEAR M107 CO2 GBB.

引用:
原帖由 kornhill401 於 11-2-2021 18:49 發表
記得舊年ge今日,話左以後唔再買玩具槍.點知...
火花就由KA支COLT PYTHON357左輪開始點起...
再有廠家出左支'犀牛 '左輪. 然後VFC再出第二版MP5.
又收了某C兄的二手SIG P17.
咁就係鼠年多左4支玩 ...
佢用ta11
Copy出左突字版
腳架應該係Harris 1a2 copy既話即係ca m24 bipod

今年槍就真係唔係買得多,都係收左支二手m17加買左套M18 鋼slide
收左支平價二手G3 改左做G3K ,vfc mp5v2 一支PSG1。套nova tiki kit都仲未砌

配件仲多過槍,h&k G3 mount, 西德製嘅S&B鏡,蘇聯鏡,幾對鏡mount

反而換左部canon R6個度洗得多過買槍

淨係買一枝cybergun牌頭colt junior
想買PP2000,不過等埋人地開箱文先

回20#

對男人尼講;車,槍,女人,相機,HI-FI,E加仲有埋手機...就
我覺得是但玩一樣,做左發燒友,都幾難甩身,同埋都幾大消費下.
E加'堅哥 '玩左其中兩樣,真令小弟羡慕.

引用:
原帖由 jn_jona 於 12-2-2021 16:50 發表

佢用ta11
Copy出左突字版
腳架應該係Harris 1a2 copy既話即係ca m24 bipod
謝謝C兄給予有關知識. 最近我在槍街都見有ta11支鏡;
仲有埋RMR.價錢都唔算貴.E加都心思思.

引用:
原帖由 kornhill401 於 13-2-2021 14:15 發表
對男人尼講;車,槍,女人,相機,HI-FI,E加仲有埋手機...就
我覺得是但玩一樣,做左發燒友,都幾難甩身,同埋都幾大消費下.
E加'堅哥 '玩左其中兩樣,真令小弟羡慕.
車係養唔掂,如果唔係一早買左。唔郁車個個月都要比差唔多三千蚊停車場,仲未計牌費保險
仲要D油越嚟越貴。買得起都養唔起呀

好似唔覺有買過野

引用:
原帖由 kornhill401 於 13-2-2021 14:22 發表

謝謝C兄給予有關知識. 最近我在槍街都見有ta11支鏡;
仲有埋RMR.價錢都唔算貴.E加都心思思.
或者裝Leupold mk4 m3 3.5-10 冇燈版都常見既

Model 3個保養成本平,係停車場貴啫。
貴買平用。
不過個Brake Hi Hi哋。
引用:
原帖由 阿堅 於 13-2-2021 14:27 發表

車係養唔掂,如果唔係一早買左。唔郁車個個月都要比差唔多三千蚊停車場,仲未計牌費保險
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 13-2-2021 15:41 發表
Model 3個保養成本平,係停車場貴啫。
貴買平用。
不過個Brake Hi Hi哋。
玩車既就唔會係買model3,一定係用油架啦
一係買架飛仔跑車,一係買架柴油四驅
真係日日用車又想平先會買電車

我以前玩MX-5,貪佢又平又開頂,軚盤又輕,操控性非常有趣。
但係冷氣泵、電子嘢同膠邊快柴到嘔。
早幾個月借過一架Model 3揸,係舒服囉,但冇電油車咁好玩。
引用:
原帖由 阿堅 於 13-2-2021 16:00 發表

玩車既就唔會係買model3,一定係用油架啦
一係買架飛仔跑車,一係買架柴油四驅
真係日日用車又想平先會買電車
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 阿堅 於 13-2-2021 14:27 發表

養咗f10 m5同一部model X,
車老婆出街成日比佢話揸車揸到精神分裂

發新話題