發新話題

[認真] 牛年就到,埋單計數.

引用:
原帖由 kornhill401 於 19-2-2021 19:01 發表

唔係卦?  將彈匣噴黑色!  我就覺得已經好好睇了.
你覺得現在隻色已經好好?

引用:
原帖由 七點六二 於 20-2-2021 01:04 發表

你覺得現在隻色已經好好?
以圖片來說..是啊!但...當然以物主現場的觀感和心頭好作實.

引用:
原帖由 kornhill401 於 20-2-2021 13:00 發表

以圖片來說..是啊!但...當然以物主現場的觀感和心頭好作實.
咁唔整,而家幾好...Thank you!

引用:
原帖由 七點六二 於 20-2-2021 13:36 發表

咁唔整,而家幾好...Thank you!
唔使客氣,睇圖片,可能C兄覺得隻匣有D偏灰色卦?
好似以下圖片隻匣D色咁.

引用:
原帖由 kornhill401 於 20-2-2021 14:03 發表

係呀,不過如果噴的話可能好大工程,諗諗吓都係唔好整...

引用:
原帖由 kornhill401 於 20-2-2021 14:03 發表

好似以下圖片隻匣D色咁.
支槍係你自己?

引用:
原帖由 七點六二 於 20-2-2021 14:31 發表

支槍係你自己?
這個..當然不是啊.. 只是網上找到的圖片.

前日買...sten long branch 1943 MKII..,

附件

21-2-2021 11:57

引用:
原帖由 七點六二 於 21-2-2021 11:57 發表
前日買...sten long branch 1943 MKII..,
好似同你剛剛放售果支,同一款式咁?

引用:
原帖由 kornhill401 於 21-2-2021 12:30 發表

好似同你剛剛放售果支,同一款式咁?
果支係AEG, 呢支係GBB, 咁咪放支AEG...留返個位比支用S&T Lee Enfield No. 1 Mk III* Spring Power Rifle (Real Wood)airsoft用到 唔係就實比老虎鬧!

附件

21-2-2021 13:02

引用:
原帖由 七點六二 於 21-2-2021 11:57 發表
這支好玩,打落又順。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 kornhill401 於 15-2-2021 16:01 發表

我都係咁話. 現今一級方程式賽車手.
我好想知道頭20名,有幾多個係女人?
唔好話現今
咁耐以來F1只得5個女性車手
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_female_Formula_One_drivers

引用:
原帖由 Dave 於 21-2-2021 14:11 發表

這支好玩,打落又順。
係呀,係屋企射靶玩好正...

引用:
原帖由 kornhill401 於 21-2-2021 11:32 發表

這個..當然不是啊.. 只是網上找到的圖片.
‘果’支EBR 套kit 仲有貨同埋做緊特價喎..

引用:
原帖由 goodsmile 於 11-2-2021 19:29 發表
喊出嚟,呢度只不過係今年部份總結
DNA 有入貴無入錯

發新話題