發新話題

連住在附近居民,都唔知有呢座山.

引用:
原帖由 reniless 於 15-11-2021 14:48 發表
早兩日登上大南山,要講感受的話,我唔睇好北部都會區,不過點都好都是廿年後的事,萬千紛擾與我何干。
開番關其中一個最想去o既地方
另外畢架山公園都唔錯, 山唔高上落都快

識貨,畢架山公園有空中連廊直通深業上城

引用:
原帖由 reniless 於 15-11-2021 21:53 發表
小弟在 T1 上班

引用:
原帖由 olw0978 於 16-11-2021 03:58 發表

小弟在 T1 上班
高端人仕

回覆 19# 的帖子

非也,吾乃窮人,騎共享單車上班的,豈能跟師兄開波子相提並論?

引用:
原帖由 reniless 於 15-11-2021 21:53 發表
幾時o既事
19年尾去過都唔覺

橋就起好,係暫時未有開通。

T1大樓充滿夢與幻想。

附件

16-11-2021 12:52

貌似師兄係常客。。。

我跟你身處同一片區的呢

附件

16-11-2021 21:52

上面係我個鐵竇
下面係老虎個鐵竇科學城區

附件

16-11-2021 21:58

16-11-2021 21:58

16-11-2021 22:02

引用:
原帖由 reniless 於 16-11-2021 21:52 發表
我跟你身處同一片區的呢
3km 左右,好近呀~~

附件

16-11-2021 22:23

16-11-2021 22:23

是很近啊,雖說是同一片區但你身處那邊是重之重,萬科御用地是整個片區創科爆發點。

---
通關後多帶小朋友在這片區玩,感受未來科技城市活力。
我和老虎早年已開始帶小朋友去ceec玩。

回覆 28# 的帖子

CEEC。。。都說師兄是常客啦~~

阿女上個月在北京完成實習飛左返港,我繼續被困深圳,LP 又不想隔離 21天過來

唉,通關唔知幾時o既事。。。

Btw, 似乎有點跑題了,騎劫左樓主個 post, 下回去你個 post 繼續

引用:
原帖由 olw0978 於 17-11-2021 07:08 發表
CEEC。。。都說師兄是常客啦~~

阿女上個月在北京完成實習飛左返港,我繼續被困深圳,LP 又不想隔離 21天過來

唉,通關唔知幾時o既事。。。

Btw, 似乎有點跑題了,騎劫左樓主個 post, 下回去你個 post 繼續
唔緊要, 仲要多謝R C兄介紹上面的行山景點.
如有機會,必要上去走一轉.

發新話題