發新話題

[Marui] Marui新製品予告ONLINE pt.4

引用:
原帖由 pmcoperator 於 21-4-2021 10:59 發表

可能要等多最少5年先有MP5 GBB
起碼出左URGI GBB先
我最想佢出FNC GBB
我估個心臟同Type 89GBB差唔多
FNC>AK5C

宣布玩完

引用:
原帖由 ayaka 於 21-4-2021 12:00 發表

FNC>AK5C
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 21-4-2021 16:27 發表
宣布玩完

本身都估次世代, AK GBB宣傳左咁耐都未出, 唔會無先兆咁出MP5既
如果次世代MP5係金身, 都有共用金身開發GBB既希望

如果MP5個殻要做到咁「薄」身,非鋼不可。但係馬記好似冇做過鋼Receiver 。不過今次枝AK頂蓋竟然係鋼...不過亞鉛身
引用:
原帖由 ayaka 於 21-4-2021 18:51 發表

本身都估次世代, AK GBB宣傳左咁耐都未出, 唔會無先兆咁出MP5既
如果次世代MP5係金身, 都有共用金身開發GBB既希望
究竟世界上還有神嗎?

我淨係見到本庄鈴

回正題,估係gen4 34一票

引用:
原帖由 48191 於 21-4-2021 20:35 發表
如果MP5個殻要做到咁「薄」身,非鋼不可。但係馬記好似冇做過鋼Receiver 。不過今次枝AK頂蓋竟然係鋼...不過亞鉛身  
V記支MP5 AEG好似係zinc die-cast
89式GBB個身都係亞鉛仿沖壓身,MP5可能都做到

亞鉛身一氧化就脆,都係不了。
引用:
原帖由 ayaka 於 22-4-2021 02:06 發表

V記支MP5 AEG好似係zinc die-cast
89式GBB個身都係亞鉛仿沖壓身,MP5可能都做到
究竟世界上還有神嗎?

MARUI 期待佢出全鋼身係咪搞錯左D乜
佢有融點限制系到

真係對佢有D失望,又炒冷飯...MP5 AEG.AEG.AEG...
當年一出,驚為天人.30年後再出,就...仲有吸引力嗎?

引用:
原帖由 kornhill401 於 22-4-2021 14:21 發表
真係對佢有D失望,又炒冷飯...MP5 AEG.AEG.AEG...
廁世袋黎

問心,當年MP5 AEG因為個身窄,波箱都物規。
今時今日搞到EBB,算有少少交代。
不過我唔會買。
引用:
原帖由 kornhill401 於 22-4-2021 14:21 發表
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 天翔翼 於 22-4-2021 15:16 發表

廁世袋黎
次世代都唔差,係香港少人玩
基本都有無彈停止擊發功能,模擬後座力,金屬身
比起舊世代aeg進步唔少
最重要係開盒就玩得
某公司整左MP5 GBB咁耐都仲會爆呢樣個樣
真係買唔落手

引用:
原帖由 天翔翼 於 22-4-2021 08:17 發表
MARUI 期待佢出全鋼身係咪搞錯左D乜
佢有融點限制系到
原來有溶點限制, 係指用料不能太耐熱?
係日本玩具法律規定? 定係馬記生產能力有限?

引用:
原帖由 nagato9361 於 22-4-2021 15:58 發表

次世代都唔差,係香港少人玩
基本都有無彈停止擊發功能,模擬後座力,金屬身
比起舊世代aeg進步唔少
最重要係開盒就玩得
某公司整左MP5 GBB咁耐都仲會爆呢樣個樣
真係買唔落手
幾正呀, 如有停彈& cock槍功能
冬天爽玩,匣輕,穩定係好賣點

發新話題