發新話題

[VFC] DNA GBB

引用:
原帖由 goodsmile 於 7-5-2021 01:17 發表

2019年我同佢內部人員傾過計
出完懷舊系列就會出m4 not a1,16a2,16a4,
取決於vfc幾時完成三連發火控
之後先會出啲罕有嘅現代ar15型號
而家睇嚟應該不知道猴年馬月先有三連發AR
————— ...
會出m4 carbine?

del.........

引用:
原帖由 jn_jona 於 7-5-2021 07:31 發表

會出m4 carbine?
Yup,就算到而家間廠都只係有外觀部件生產能力
某些內部零件都係同返女金火高價採購......

引用:
原帖由 goodsmile 於 7-5-2021 13:11 發表

Yup,就算到而家間廠都只係有外觀部件生產能力
某些內部零件都係同返女金火高價採購......
咁怪唔知咁貴啦
其實佢肯比錢開幾套鍛模更好

期待有三連發系列 v記ar系統都近十年了
都仲未搞三連發

[quote]原帖由 goodsmile 於 7-5-2021 01:17 發表

之後先會出啲罕有

[quote]原帖由 goodsmile 於 7-5-2021 01:17 發表

之後先會出啲罕有

回覆 30# 的帖子

這個口頭承諾會否有兌現的一天?

以在下之愚見,客觀條件方面確實非常不樂觀,上列原本由Colt供應的槍型在現實世界已經被FN全面取代,即使不幸在未來再有出兵需要的話,陸軍士兵手持的已經是FN M4A1而不再是三連發的Colt M4 Carbine,USMC方面亦是HK天下…

退一步唯有寄望有相關時期電影的出現並且爆紅,否則中東戰場上出現過的武器中,仍可不倒的只會剩下與海豹部隊有關連,不過可惜不死之神MK18 MOD 0,以至MK12也是Colt M4A1的地盤。
孤獨失意降臨時, 自願出力好兄弟.
春風得意返來時, 曾經出力變契弟.

當時好彩手快快買到支心頭好,但識野既人就知dna,
唔識既人 落場就話你果支係千幾蚊貨仔WE

引用:
原帖由 dickyan28 於 10-5-2021 22:09 發表
這個口頭承諾會否有兌現的一天?

以在下之愚見,客觀條件方面確實非常不樂觀,上列原本由Colt供應的槍型在現實世界已經被FN全面取代,即使不幸在未來再有出兵需要的話,陸軍士兵手持的已經是FN M4A1而不再是三連發 ...
從來承諾都係唔值錢,
商人重利,有需求就會有供求
我哋作為玩家亦都有選擇權利
認為值得可以選擇支持購買,
反之覺得唔值亦都可以唔購買
要一支射膠珠玩具外觀數據精準到射5.56亦都係強人所難
—————————————————————-
呢一間廠因為產能有限(台灣小作坊
所以會比較行精品路線

引用:
原帖由 lekch 於 11-5-2021 01:04 發表

不要分那麼清,完美到99.9還是射膠珠
喊咗出嚟,16e1驚冇貨,手多多入多咗一把

引用:
原帖由 lekch 於 11-5-2021 01:04 發表

落場從來都係除了自己感覺良好外,只要唔超火,冇人會理你咩牌子,大把成皮野攞落場都係企左響度.

引用:
原帖由 goodsmile 於 11-5-2021 16:32 發表

喊咗出嚟,16e1驚冇貨,手多多入多咗一把
嘩好正
少少美中不足 dna唔係壓字

引用:
原帖由 goodsmile 於 11-5-2021 16:32 發表

喊咗出尼,16e1驚冇貨,手多多入多左一把
WOW!超級收藏家.

引用:
原帖由 jn_jona 於 12-5-2021 11:07 發表

嘩好正
少少美中不足 dna唔係壓字
唔敢肯定,
有人實牙實齒同我講唔係鍛做
仲要誓神劈願

引用:
原帖由 goodsmile 於 12-5-2021 15:50 發表

唔敢肯定,
有人實牙實齒同我講唔係鍛做
仲要誓神劈願
‘唔係鍛做’意思係指個身?
我見個身d弧位有一行行刀痕
似係成份cnc出黎

發新話題