發新話題

[VFC] DNA GBB

引用:
原帖由 gainax 於 20-5-2021 18:52 發表
其實而家V記係味已經冇出馬仔 m4?見新出個d全部騎士sr16, 原來仲有支dx版鋼煲雙邊掣 e3 ,同埋記得dma取消V記切氣片直接改斜鎚,咁V記新版有冇照改?打上黎分別如何
其實。。我自己真係感覺不到分別。。

引用:
原帖由 0050100 於 12-5-2021 08:36 發表

落場從來都係除了自己感覺良好外,只要唔超火,冇人會理你咩牌子,大把成皮野攞落場都係企左響度.
就係試過第一次落場,就有條友話你果支係咪千幾蚊國狗
DNA ? 唔識喎

引用:
原帖由 lekch 於 26-5-2021 01:25 發表

就係試過第一次落場,就有條友話你果支係咪千幾蚊國狗
DNA ? 唔識喎
總會有人愛突顯自己的無知

引用:
原帖由 lekch 於 26-5-2021 01:25 發表

就係試過第一次落場,就有條友話你果支係未千幾蚊國狗
DNA ? 唔識wor
條友..魚翅當粉絲..

引用:
原帖由 kornhill401 於 26-5-2021 12:58 發表

條友..魚翅當粉絲..
兩睇啦,一開波就劏我四隻,有咩咁巴閉,咪又係我呢D改槍L自己攪來囉

附件

26-5-2021 13:43

回80#

WOW! 又會攪到咁ge?
請教C兄, 支玩具槍還可以正常操作和發出BB彈嗎?
是否必需更換破損部份呢? 謝謝

回覆 81# 的帖子

還好,在用.只不過銀眼遮!都會收翻幾粒備用.

引用:
原帖由 0050100 於 29-5-2021 17:56 發表
還好,在用.只不過銀眼遮!都會收翻幾粒備用.
咁都好! 否則過萬銀一件玩具,俾果件?蚊一粒野,累到玩唔到要掛牆就...

引用:
原帖由 kornhill401 於 30-5-2021 11:50 發表

咁都好! 否則過萬銀一件玩具,俾果件?蚊一粒野,累到玩唔到要掛牆就...
不幸在下第一批416a5 都有咁嘅問題

除左有3連發個D之外(M16A2/A4/M4 commando)。只差一支733就完晒D 心頭好。。。

引用:
原帖由 0050100 於 5-5-2021 14:13 發表
[quote]原帖由 goodsmile 於 5-5-2021 13:15 發表 [/im
———————————————————————
quote]
———————————————————— ...
早輪tea吐有條mod 0拆出嚟RIS賣800

我即刻嘩咗出嚟

引用:
原帖由 gainax 於 20-5-2021 01:15 發表
Dma啲字真係做得幾靚,啱出個時 602好似賣7千幾有呢個水準值得買
但而家係炒貴左定原廠加價?
應該原廠都貴左少少

到香港再貴少少

引用:
原帖由 Opica 於 20-5-2021 14:35 發表
V記M4系統的3連發功能。。。如果DNA不弄的話, 應該不會有了

可惜V記M4少人玩, 個個聽到DNA係V記件就已經耍手拎頭。。。
TW那邊又被我們/豬香港牌信徒追擊。。。

再加上V記QC及用料問題, 然後再加上那班大大力 ...
在下懶人玩家,識搞但無咩特別唔想搞,VFC同DNA我都有玩,係室內打下靶為主,30m左右

DNA原裝開盒無咩問題,少調hop同火力落到場玩

VFC成日爛呢樣、壞果樣、唔夾自己廠上一代,加上VFC本身都越嚟越貴

之後我放晒所有VFC野,只留DNA幾支舊款槍

發新話題