48 1234
發新話題

[VFC] sig m17/m18 鋼師奶

sig m17/m18 鋼師奶

想問下咁多位師兄 岩岩見出左多間台仔黑色鋼師奶
想組支全黑 我見仲有pro同bom牌都有出 有冇師兄比較過三款邊隻最好?

新果套都2.8k
想知有冇fix到ba同pro arms d bug

黑色用呢個刻字就唔啱啦
呢個係軍版字

引用:
原帖由 阿堅 於 13-6-2021 21:32 發表
黑色用呢個刻字就唔啱啦
呢個係軍版字
Cerakote左佢
但好似唔算平
我想搵條17/18軍版 但已經ba唔出 pro arms照抄vfc d錯野

Cerakote 晒成條 slide + 外管,大概幾錢?
引用:
原帖由 jn_jona 於 14-6-2021 02:18 發表

Cerakote左佢
但好似唔算平
我想搵條17/18軍版 但已經ba唔出 pro arms照抄vfc d錯野

引用:
原帖由 bennytsang16 於 14-6-2021 13:09 發表
Cerakote 晒成條 slide + 外管,大概幾錢?
外管唔洗啦
Slide 單色應該6-700?
好耐之前問過
唔知有冇加價

我都想砌枝M18 , 真心唔知道pro arms 都有嘢錯
塑膠戰隊

如果想砌支軍版M18的話

記得之前有師兄開POST問過....

當時結論係BOOMARMS 刻字有一隻字應該係8就刻錯0

而PROAMRS就迴膛桿樣式錯誤....

當時兩支都可以話有小錯誤....但呢一刻因為BOOMARMS散出左條M18鋼迴膛桿

所以如果要砌軍版M18的話...最好就有條PROARMS SLIDE+BOOMARMS鋼迴膛桿

最好有廠出做到CHAMBER 前方升返起扣返住EJECT PORT....

新果條台仔黑色鋼師奶 好似就V_C出 咁其實係咪錯硬

引用:
原帖由 wargame2550 於 19-6-2021 11:33 發表
新果條台仔黑色鋼師奶 好似就V_C出 咁其實係咪錯硬
DDP應該就係女火金
咁你話女火金係咩style
只能夠話無希望無失望

引用:
原帖由 sam524 於 20-6-2021 04:06 發表

DDP應該就係女火金
咁你話女火金係咩style
只能夠話無希望無失望
將近3k....
平都仲話姐

唔好意思推返個舊post 上黎
想問下依家好似得返taitan 有現貨賣
但係佢 PN 係2022 開始
下面個post 同google D 相既係13067088-1
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... &extra=page%3D3

咁係taitan 錯定係又轉左新PN ??
謝謝

全世界都錯!
軍版Slide的止滑坑係前七後七,全世界包括VFC都係八條。
如果你真係考究起上來,我諗BA條Commercial Military 比較正確。但係一樣有錯,只係比較冇咁嚴重。
現貨波X兵團冇咩?
引用:
原帖由 IBMID 於 17-4-2022 17:49 發表
唔好意思推返個舊post 上黎
想問下依家好似得返taitan 有現貨賣
但係佢 PN 係2022 開始
下面個post 同google D 相既係13067088-1
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... &extra=page%3D3

咁 ...
究竟世界上還有神嗎?

18的話,暫時最似係2021年版BA嗰set民版M18,有對照真鐵外觀就明。其他3、4間廠的18都跟咗原裝。

17的話,比較離譜有後期推出的廠家整灰色/黑色的「純軍版刻字M17」,先唔理造工(都幾肉酸,仲收足海鮮價),個款首先已經無中生有呃水魚。

不論17定18,暫時咁多間上身整淺淺的FDE色都唔係咁準確,真鐵類似一種深啡紅色。

48 1234
發新話題