發新話題

[Marui] 想買沙漠之鷹不知那牌子較好

想買沙漠之鷹不知那牌子較好

名位 新手如買沙漠之鷹.那个牌子會好点.多補品零件備用.謝谢

引用:
原帖由 tobe8888 於 22-7-2021 00:33 發表
名位 新手如買沙漠之鷹.那个牌子會好点.多補品零件備用.謝谢
WE = CYBER GUN 吧,沒有之一...
金屬身便宜價格良好性能超強後助力。

MARUI也許是準一點,但補品也不見得太多,如果要換金身就更是勞民傷財,而且還沒有全行程。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

順便一提,最好買銀色,比較0禁括花,耐磨。
我的槍
AW Hi-Capa
KJ P-09
CyperGun DE
WE G35
KJ- MK1
KJ-MK1 Cabine
KSC G23F
Cyma M870 Tactica
Marui G36C, MP5 SD6, MP5 A5, AUG
CA, 416C, AK-74, AK-74U, SIG551, MP5K PDW
Cypergun P90

同marui差不多價錢,梗係買支CYBER GUN 金屬身啦.

我就買有骨呢款,可以玩埋加鏡和槍燈.
就算唔加鏡和槍燈,都一樣咁靚仔.
(註):圖片只供樓主參考用.

引用:
原帖由 kornhill401 於 22-7-2021 12:44 發表
我就買有骨呢款,可以玩埋加鏡和槍燈.
就算唔加鏡和槍燈,都一樣咁靚仔.
(註):圖片只供樓主參考用.
師兄有無試過用呢把去打 Game?  好用嗎??
我的槍
AW Hi-Capa
KJ P-09
CyperGun DE
WE G35
KJ- MK1
KJ-MK1 Cabine
KSC G23F
Cyma M870 Tactica
Marui G36C, MP5 SD6, MP5 A5, AUG
CA, 416C, AK-74, AK-74U, SIG551, MP5K PDW
Cypergun P90

回覆 4# 的帖子

師兄呢支多少元左右

引用:
原帖由 manju 於 22-7-2021 16:00 發表

師兄有無試過用呢把去打 Game?  好用嗎??
我的玩具槍,當玩古玉咁,以收藏觀賞為主.
從來沒有帶出家外玩耍.
只間中在家中,打一;兩匣紙靶.

引用:
原帖由 tobe8888 於 22-7-2021 18:05 發表
師兄呢支多少元左右
價錢因每間店鋪,有不同的定價.
我只能夠咁答你,就係一千以上,二千有找.
最好都係C兄你親身,到KWS各店舖格價.

引用:
原帖由 tobe8888 於 22-7-2021 18:05 發表
師兄呢支多少元左右
上年買金色版,千三
準、大力,唔方便快速換彈
落埸玩CQB手槍有佢樂趣

回覆 8# 的帖子

明白師兄

發新話題