17 12
發新話題

[others] Krytac 出 P90

Krytac 出 P90

未玩過Krytac, 不知師兄們有何評價? Thanks!

非常期待
krytac 原裝已經非常正,hop up 尤其出色
之前 mk 系統已經好正好準

利申:krytac用家

請教樓主,呢支係AEG還是GBB呢?謝謝!

AEG, 快拆彈弓 8mm bearing gear box!
引用:
原帖由 kornhill401 於 17-9-2021 11:35 發表
請教樓主,呢支係AEG還是GBB呢?謝謝!

引用:
原帖由 Ang123456 於 17-9-2021 22:15 發表
AEG, 快拆彈弓 8mm bearing gear box!

謝謝樓主給予有關資訊.

冇子彈cut電, good

在下沒買這一柄,看過一下這柄KRYTAC 的P90 ,
MARUI 是 1700 左右,CA 和KING ARM 也是2000 元樓下,說實話KRYTAC 三千五百元左右的價格主觀感覺是頗為高價。
而內部亦跟傳統舊款式雷同,比較明顯的差異有幾項,一是 彈弓匣可以玩無彈停槍,第二是扳機不再用舊款長鐵線的款式,而是用了電子扳機,
單連發亦由以往不太可靠的「按壓深度不同控制單/ 連發通電模式」,改為電路板控制,這是一個明顯的進步,
至於快拆彈弓,本身CA, KING ARM 等廠早已經有了,算是保留了本身已有的好設計。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

呢個價同次世代MP5差吾多,但次世代設計功能上好多創新,外觀質感紮實,比P90多野玩,同埋換夾P90一定無5仔甘方便

如果係GBB,外觀又比WE漂亮,又無咁多毛病的話,都值得入番支.

之前買佢支kriss vector, 唔敢再買佢D野

引用:
原帖由 1012 於 26-9-2021 13:43 發表
C兄可否說出由來呢? 好讓小弟對呢個品牌,多加留意. 謝謝!

師兄,願聞其詳,好讓參考,謝謝!
引用:
原帖由 1012 於 26-9-2021 13:43 發表

5匣掃天梯, 換完好快燒埋摩打同fuse
裝拆又麻煩, 早知當初買ares 果把AEG kriss vector

引用:
原帖由 1012 於 27-9-2021 22:18 發表
5匣掃天梯, 換完好快燒埋摩打同fuse
裝拆又麻煩, 早知當初買ares 果把AEG kriss vector
謝謝C兄分享呢支玩具槍的心得和經驗.

Krytac產品同laylax都有d關係,
買過laylax旗下牌子產品質素真係好差,完全不配價格,品質有問題

17 12
發新話題