發新話題

有冇人試過老虎買野中伏?

引用:
原帖由 Maxman2 於 18-11-2021 13:21 發表

我都幫襯好多年,的確佢個網站成日唔update,好鬼勞氣.又開只9-6pm week day,但就未試過買到壞貨又。
佢個網站感覺好齊貨。特別果隻膠槍盒,平靚正,其他地方都唔知邊度先至買到…這點係我又勞氣又要幫襯的地方。
我都幫襯佢好多年,想當年第一次幫襯,係見佢個網,
有支新版的APS M870,價錢比KWS平足3百有多.
只是我覺得佢地呢兩年,手法有D....

引用:
原帖由 kornhill401 於 19-11-2021 11:21 發表

我都幫襯佢好多年,想當年第一次幫襯,係見佢個網,
有支新版的APS M870,價錢比KWS平足3百有多.
只是我覺得佢地呢兩年,手法有D....
不聽老人言、吃虧在眼前………終於衰咗………!

引用:
原帖由 七點六二 於 29-11-2021 11:41 發表

不聽老人言、吃虧在眼前………終於衰咗………!
點衰法?

引用:
原帖由 Lolanto 於 29-11-2021 18:25 發表

點衰法?
已付款但佢地話冇,仲取消咗張單…

回覆 34# 的帖子

paypal 或信用卡應該付款有記錄,輪唔到老虎話冇收過錢

引用:
原帖由 mouselkm 於 30-11-2021 01:26 發表
paypal 或信用卡應該付款有記錄,輪唔到老虎話冇收過錢
比咗卡記錄,等佢回覆…

引用:
原帖由 七點六二 於 29-11-2021 18:41 發表

已付款但佢地話冇,仲取消左張單…
到E+,我仲未接受到網購的信用卡俾錢先.
我都係只相信'一手交錢,一手交貨 '.
件貨有乜唔妥,可以即時決定要(小瑕疵).
或是唔要(瑕疵屬於無可接受).

引用:
原帖由 kornhill401 於 30-11-2021 16:12 發表

到E+,我仲未接受到網購的信用卡俾錢先.
我都係只相信'一手交錢,一手交貨 '.
件貨有乜唔妥,可以即時決定要(小瑕疵).
或是唔要(瑕疵屬於無可接受).
我總共喺佢度買咗兩支槍,好彩冇瑕癖…每一次買都有少少唔順利…

回覆 36# 的帖子

對,收到次貨起嗎有件野,你收唔收貨換不換後話,但收了錢沒給貨,這是無法無法接受

回覆 37# 的帖子

這是大勢,小弟初時也很抗拒,但有些貨品只有E悲 ,如左輪皮槍套、俄佬鏡和俄佬槍袋,清一色光顧大量好評和老字號賣家,慢慢就接受 ,現在我所有補品也是找本地有門市的網店購買,順豐收貨有問題講好,再放假上門市換貨

Delete

Delete

剛剛發現仲將我裡面D野換走

引用:
原帖由 七點六二 於 1-12-2021 02:44 發表
剛剛發現仲將我裡面D野換走
俾'老虎 '換走D野? 可否放張相尼睇睇?

引用:
原帖由 kornhill401 於 1-12-2021 12:35 發表

俾'老虎 '換走D野? 可否放張相尼睇睇?
鋼身匣變咗膠身匣,仲鬆好多,要貼膠紙頂實佢……

附件

1-12-2021 13:02

發新話題